עלי לזניה בקרמל וקצפת של דיקלה שפירא

Dikla Shapira

עלי לזניה בקרמל וקצפת

מתכון: עלי לזניה בקרמל וקצפת

בקצרה: רציתי לקחת את הפסטה לכיוון קצת פחות שגרתי. זוהי מנה אחרונה של עלי לזניה פריכים ומצופים קרמל אפשר להגיש בתוספת גלידה ו/או קצפת.

מצרכים

  • לזניה
  • מלח לבישול
  • שמן לטיגון
  • סוכר
  • שמנת מתוקה
  • חומרי טעם לקצפת (מחית פטל/ וניל / ליקר קפה.. )

הכנה

  1. מבשלים את עלי הלזניה אחד-אחד במים רותחים עם מלח
  2. חותכים מלבנים בגודל הרצוי
  3. טובלים כל מלבן בסוכר
  4. ומעבירים לטיגון בשמן עמוק.
אפשר להגיש עם גלידה וקצפת או להקציף שמנת מתוקה ולהוסיף לה טעמים.

עזרו לדיקלה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אחד:

    תקשיבי זה טעים!!!! לא ציפיתי, לא זכרתי בכלל ואחד הילדים ראה ספגטי עם שוקולד ורצה לנסות. פתאום נזכרתי, נעזרתי וגם קצת אילתרתי…משהו! מומלץ! קינוח ברמה אוסטרית.

השארת תגובה