ספגטי חמשת החלמונים של רחלי קייטרינג

רחלי קייטרינג

ספגטי חמשת החלמונים – לא בתחרות

מתכון: ספגטי חמשת החלמונים

בקצרה: החלמונים עוטפים את הספגטי במעטה קטיפתי בטעם פרמזן – תענוג. פיתרון מעולה למי שהכין מרנג, למשל,,,,

מצרכים

  • 5 חלמונים
  • מלח ופלפל
  • חופן נדיב של פרמזן מגוררת
  • מיץ מלימון גדול ועסיסי
  • חבילת ספגטי מבושלת
  • פטרוזיליה, שמיר או בצל ירוק קצוץ דק – לפי הטעם

הכנה

  1. טורפים בקערה את החלמונים, עם מלח ופלפל, מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב . מוסיפים מיץ לימון וטורפים שוב.
  2. מבשלים חבילה פסטה או ספגטי בהרבה מי מלח.
  3. כשמוכן מסננים, ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
  4. מוסיפים באיטיות רבה את מי הבישול לקערת החלמונים תוך טריפה מתמדת.
  5. ומיד ומהר שופכים על הפסטה החמה המסוננת ומערבבים היטב.
  6. החלמונים מתבשלים מחום הפסטה ומי הבישול, עוטפים אותה במעטה מדהים.
מעדן.
מקשטים בירק הקצוץ

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה