מנת הפסטה הכי קלה בעולם של ערן מחלו

Eran Mahalu

מנת הפסטה הכי קלה בעולם

מתכון: מנת הפסטה הכי קלה בעולם

בקצרה: כשאני לא רוצה להסתבך במטבח, אני בורח אל הפסטה. רוטב השמנת הבסיסי אך מענג הזה זכור לי במעורפל מימי "בסטה לה פסטה" ששכנה בפרישמן אי שם ב-93 או 94, ממש ליד הסביח. אני זוכר את השף מקפיץ שם רטבי שמנת מדוללים בחלב על להבות ענקיות, אנשים יושבים על ספסל עץ ליד ואוכלים מנות ממגשיות פלסטיק, ואני בוהה במחבתות ומקליט הכל אל ספר המתכונים של התת מודע. כל כך ניינטיז.

מצרכים

  • מיכל שמנת מתוקה 32%, או 15% אם המצפון שלכם מייסר
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח אטלנטי
  • קוביית חמאה קטנה (30 גרם)
  • שן שום
  • פרמזן מגורר
  • 2 זוקינים גדולים, פרוסים
  • חבילת פטוצ'יני של די-צ'קו, או ביתית, אם בא לכם

הכנה

  1. מרתיחים מים מומלחים בסיר.
  2. מבשלים את פרוסות הזוקיני כ-7 דקות, עד שהם מתרככים במרכז, אך נשארים מעט קשיחים באזור הקליפה.
  3. מסננים ומניחים בצד.
  4. שומרים את המים לבישול הפסטה.
  5. במחבת מחממים חמאה ומוסיפים לה את השום. מ
  6. מערבבים דקה על אש גבוהה.
  7. מוסיפים את השמנת ומערבבים.
  8. כשהיא מתחילה לבעבע מנמיכים את האש, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים אגוז מוסקט.
  9. מערבבים שוב.
  10. מוסיפים את הקישואים, מערבבים דקה על אש גבוהה ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
  11. מקפיצים שתי דקות על אש קטנה ומגישים עם פרמזן מגורר.

עזרו לערן על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה