הרביולי של ארנסטו

Ernesto Bijovsky

הרביולי של ארנסטו

 

מתכון: רביולי

בקצרה: רביולי במילוי בטטה, ריקוטה, שום קלוי, מרווה, בצל מטוגן וצנובר. מוגש עם חמאה ומרווה.

מצרכים

  • 1 קילו בצק פסטה ביתית.
למילוי:
  • 5 בטטות קלויות
  • 6 שני שום קלויים
  • בצל מטוגן קצוץ
  • 300 גרם ריקוטה טרייה
  • חופן צנובר קלוי
  • חצי כוס פרמזן איטלקי מגורד
  • 5 עלי מרווה
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • מלח אטלנטי
לרוטב:
  • 100 גרם חמאה
  • 5 עלי מרווה
  • מלח ופלפל.

הכנה

  1. מכינים את בצק הפסטה.
  2. על כל 100 גרם קמח לפסטה שמים ביצה אחת
  3. על מנת יצירת 1 קילו פסטה מכינים מ-800 גרם קמח ושמונה ביצים.
  4. מצננים את הבצק לפחות שעתיים במקרר.
  5. מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי מספר שש.
  6. מכסים את עלי הבצק במגבת שלא יתייבשו.
הכנת המילוי:
  1. קולים בתנור את הבטטות, השומים ועליי המרווה עם שלוש כפות שמן זית מלח ופלפל.
  2. בנתיים מטגנים את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן זית עד להשחמה.
  3. בסיום ההשחמה מכבים את הא ווסיפים לבצל את הצנובר.
  4. מצננים היטב את הבטטות והבצל.
  5. ברגע שהתקררו מערבבים את כל הרכיבים, מלבד המרווה.
  6. מוסיפים את הריקוטה והפרמזן ומערבבים היטב, בודקים תיבול ומצננים לפחות שעה במקרר, מכוסה בניילון נצמד.
  7. לאחר הקירור , יוצרים על גבי עלי הפסטה גבעות קטנות של תערובת המילוי, במברשת מרטיבים בעדינות מסביב לתלוליות ומצמידים עלה בצק מעל.
  8. בעזרת קורץ חד יוצרים רביולי עגולים או מרובעים.
  9. מניחים את הרביולי על גבי מגש מקומח היטב ומכסים במגבת עד לבישול.
  10. מרתיחים מים בסיר גדול עם כף מלח אטלנטי.
  11. מבשלים את הרביולי כ-4/5 דקות
  12. מסננים, ומגישים
רוטב חמאה מרווה:
  1. ממיסים 100 גרם חמאה, משגיחים שלא ישרף החמאה!
  2. שמים את עלי המרווה ומבשלים כדקה נוספת
  3. ממליחים ומפלפלים.
  4. בעזרת כךף שמים מן הרוטב על גבי הרביולי.
  5. ניתן גם לגרד פרמזן מעל.
בתאבון

עזרו לארנסטו לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת יעל:

    בצק פסטה בייתי…והמתכון לבצק הוא?

השארת תגובה