פסטה רוזה של מאי ציוני

May Ü Tsiony

פסטה רוזה

מתכון: פסטה רוזה

בקצרה: פסטה ברוטב שמנת ,עגבניות ובזיליקום

מצרכים

  • - שמן
  • -שמנת ( להקצפה )
  • - עגבניות
  • - רסק עגבניות
  • - שום
  • - פסטה
  • -בזיליקום

הכנה

  1. Method
  2. בחרו כלי מתאים ועמוק להכנת הרוטב .
  3. -חממו 2 כפות שמן וטגנו מעט 3 שיני שום .
  4. -הוסיפו עגבניה חתוכה לקוביות וטגנו כ-2 דק\' .
  5. -הוסיפו חבילה קטנה של רסק עגבניות ו10 עלי בזיליקום .
  6. - הוסיפו את השמנת ובחשו היטב .
  7. - טבלו בכפית מלח שטוחה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם, 2 כפיות שטוחות של סוכר ( לנטרול החמיצות )
  8. - כשהשמנת מתחילה לבעבע כבו את הלהבה והוסיפו מיד את הפסטה
  9. ערבבו בעדינות , מומלץ בחום להוסיף פרמז\'ן
  10. להגיש , ובתאבון :)

עזרו למאי על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה