פסטה פטריות וגבינות של מירה שמש

Mira Shemesh

פסטה פטריות וגבינות

מתכון: פסטה פטריות וגבינות

בקצרה: המתכון החביב על בנותיי…הכי טוב על פסטה צינורות או על פטוצ'יני רחב.

מצרכים

  • 2 חבילות פטריות שמפניון טריות
  • 1 חבילה פטריות פורטבלו
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף עירית קצוצה
  • כוס יין לבן
  • 2 שמנת מתוקה
  • רבע כוס פרמז\'ן
  • כוס גבינת פקורינו / גרוייר / טל העמק
  • חצי כוס גבינה כחולה
  • חבילת פטוצ\'יני או פסטה צינורות

הכנה

  1. במחבת מטגנים בשמן זית וחמאה את הבצל כשהופך שקוף מוסיפים את הפטריות החתוכות ומאדים עד שאין נוזלים.
  2. מוסיפים את השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את העירית ואת היין ומאדים עד שכמעט אין נוזלים.
  4. מוסיפים את השמנת ואת הגבינות ומערבבים עד שהרוטב ממש סמיך.

~~ 

עזרו למירה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה