פסטה עם פטריות ושמנת של תמר געש

 Tamar Gaash

פסטה עם פטריות ושמנת

 

מתכון: פסטה עם פטריות ושמנת

בקצרה: שום כתוש, פטריות ושמנת מתוקה – מה יכול להיות רע?

מצרכים

  • חבילת פסטה מבושלת
  • קופסת פטריות שמפיניון טריות או ר"ל פטריות שמפיניון משומרות, מסוננות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 20 ג חמאה + 11/4 כוס שמן זית
  • מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
  • מלח ופלפל, קליפת אגוז מוסקט, עלעלי טימין טרי

הכנה

  1. ממיסים חמאה + שמן זית במחבת גדול
  2. מוסיפים את השום הכתוש
  3. מוסיפים את הפטריות
  4. מטגנים כ3-4 דקות תוך ערבוב בעדינות בכף עץ
  5. מוסיפים את השמנת המתוקה ומנמיכים את האש
  6. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, קליפת אגוז מוסקט, עלי טימין טריים ומערבבים
  7. שופכים את הכל על הפסטה המבושלת
  8. מגררים גבינת פרמג'אנו ומגישים

~~ 

עזרו לתמר על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה