פסטה ברוטב פורציני סמיך של רחלי קייטרינג

רחלי קייטרינג

פסטה ברוטב פורציני סמיך – לא בתחרות

מתכון: פסטה ברוטב פורציני סמיך

בקצרה: נוכחות חזקה של פטריות פורציני, עם פורטובלו, שמפיניון ושמנת הופכים את הפסטה הזו למיוחדת מאוד.

מצרכים

  • 2 שקיות (40 גר\') פטריות פורציני מיובשות – רצוי תוצרת איטליה ולא ישראל
  • 2 סלסיסלות פטריות שמפיניון
  • 1 סלסילה פטריות פורטובלו או פטריות יער
  • שום כתוש
  • 1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
  • 50 גר חמאה
  • מעט שמן
  • פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן

הכנה

  1. משרים את הפורציני בקערה קטנה עם מים רותחים לחצי שעה.
  2. מסננים ושומרים את הנוזלים, קוצצים את הפטריות דק.
  3. מחממים בסיר מעט שמן ואת החמאה (השמן נועד למנוע מהחמאה להישרף), ביחד עם שום כתוש בנדיבות.
  4. כשהשום מתחיל להפיץ ריח מוסיפים את הפטריות הטריות חתוכות לחצאים או רבעים תלוי בגודל.
  5. מקפיצים על אש גבוהה תוך עירבוב מתמיד עד שהן משחימות, מאבדות קצת נפח.
  6. מוסיפים את פטריות הפורציני הקצוצות, ואת הנוזל שלהן. מוסיפים את השמנת המתוקה, ומלח פלפל.
  7. מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה בינונית, ומבשלים עד הסמכה.
  8. מוסיפים פנימה את הפסטה או הניוקי. אם יש שמן כמהין, מטפטפים על הכל בערך כף – כף וחצי. מגישים עם פרמזן מגורד למעלה

 

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה