פטוצ'יני אל- פרדו של לבנה רייזר

Levana Reiser

פטוצ'יני אל- פרדו

מתכון: פטוצ'יני אל- פרדו

בקצרה: בימות החורף = הנחמה באוכל … ולכן אני משתפת מתכון זה. אחד המאכלים הקלאסי ביותר על פני כדור הארץ.זה פסטה.

מצרכים לארוחה זוגית

  • 4 גרם פסטה פטוצ'יני יבש
  • 1/3 כוס שמנת לבישול "השף הלבן"
  • 1 כף. חמאה רכה לא מלוחה
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן (פתחתי פרמזן) "השף הלבן"
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • אבקת אגוז מוסקט לפי הטעם
אפשרות:
  • צרור ברוקולי טרי (חצי מבושל)
  • 1/2 פטרייה גדולה פרוסה דק (פורט-טובלו טרי)

הכנה

  1. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה מוסיפים פסטה פטוצ'יני ומבשלים על אש קטנה.
  2. או מבשלים בכלי עם מכסה 10 דקות במיקרוגל.
  3. ממסים בסיר קטן חמאה רכה בטמפרטורה החדר (1/2 דקה).
  4. מוסיפים שמנת לבישול מערבבים ומבשלים עוד 1 דקה עד שמבעבע ומורידים מהאש.
  5. מוסיפים את גבינת פרמזן מערבבים למרקם חלק.
  6. כאשר פטוצ'יני (מבושל, לא רך מידי, ללא סינון או שטיפה)
  7. להרים פסטה מתוך הסיר עם מלקחיים ולהוסיף לתערובת השמנת את הפטוצ'יני הרטוב.
  8. מערבבים בעדינות לעתים קרובות לשלב את השניים.
  9. בשלב זה אם תרצו, להוסיף ירקות מבושלים ברוקולי מבושל ופלחי פיטריות טרי.
  10. העברה לצלחת הגשה חמה. מפזרים מעל המנה, מעט גבינה פרמזן, פלפל ואגוז מוסקט.
ההערה:
  1. למנה זו אני מעדיפה אטריות פטוצ'יני יבש כי הפסטה מרימה את הרוטב,
  2. יש להניח שזאת הפעם הראשונה להכנת, יש להתאים את התזמון בהתאם שלב לאחר שלב.
  3. אני מתחילה בבישול של הברוקולי במים חמים 10 דקות
  4. מוציאה לתוך קערה עם מים קרים, ומסננת את הנוזלים במסננת (הברוקולי נשאר חצי מבושל ושומר על הצבע).
  5. בזמן שהפטוצ'יני מתבשל אני מכינה את הרוטב חמאה ושמנת.
  6. את פטרייה אני חותכת לפלחים דקים בסוף ומוסיפה לתערובת אין צורך בבישול הפטרייה טעימה בפני עצמה.
  7. מומלץ להוסיף פלפל שחור ואגוז מוסקט מעל וגם פתיתי פרמזן.

~~ 

עזרו ללבנה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה