ספגטי המלאכים של רחלי קייטרינג

רחלי קייטרינג

ספגטי המלאכים – לא בתחרות

 

מתכון: ספגטי המלאכים

לזכר גדי המל ז"ל, שהמתכון נולד בהשראתו.

ספגטי ANGEL HAIR ברוטב שמנת אפונה וטונה מעושנת

מצרכים

  • 50 גר חמאה
  • 5 בצלי שאלוט או צרור בצל ירוק (הלבן בלבד)
  • שום כתוש בנדיבות
  • 250 מ\"ל שמנת מתוקה
  • 2 עלי טרגון
  • חלמון ביצה
  • 400 גר אפונה קפואה
  • 400 גר טונה טריה חתוכה דק צרובה, או טונה מעושנת איכותית משומרת, מסוננת היטב
  • שקית ספגטי דקיקים ANGEL HAIR או ספגטיני

הכנה

  1. מזהיבים בסיר את בצלי השאלוט או החלק הלבן של בצל ירוק קצוצים עם חמאה.
  2. מוסיפים שום כתוש
  3. מוסיפים שמנת ועלה אחד או שנים של טרגון (עלה נוסף כבר יגרום למרירות)
  4. מוסיפים לרוטב חלמון ביצה ומערבבים במהירות כדי להסמיך
  5. מוסיפים אפונה (טריה או קפואה)
  6. מתקן תיבול עם מלח פלפל
  7. מכינים במקביל לקראת הסוף נתחוני פילה צרובים איכותיים מדגים טריים (אפשר סלמון או טונה וכו\'. אני עשיתי עם טונה מעושנת).
  8. מערבבים אותם בעדינות עם הרוטב ומגישים כמו סטרוגנוף
  9. ערמת איטריות לא מעוכות במרכז ומסביב את הרוטב או להפך .

 

~~ 


יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה