מרק מיניסטרוני חורפי מפנק של מירה שמש

Mira Shemesh

מרק מיניסטרוני חורפי

מתכון: מרק מיניסטרוני חורפי מפנק

בקצרה: המרק הקבוע בביתנו הקט. במיוחד כשגשום וקר… אפשר להגיש עם לחם שום קלוי אך לא חובה.

מצרכים

  • 2/3 כוס שמן זית
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק דק
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לטבעות
  • 3 סטיקים של סלרי חתוכים לפרוסות של ½ ס\"מ
  • שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות קלופיות חתוכות לקוביות
  • 2 זוקיני ירוק יפה חתוך לקוביות
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 וחצי כוסות שעועית חומה או לבנה מבושלת
  • 200 גרם פסטה צינורות / פסטה פרפלה (פרפרים)
  • כף בזיליקום קצוץ
  • מלח, פלפל
  • אפציה: שמן זית ופרמז'ן לקישוט ופרוסות לחם קלוי

הכנה

  1. בסיר גדול מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  2. מוסיפים פנימה את הירקות, כולל תפוחי האדמה והשעועית חוץ מהזוקיני ומערבבים.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הציר ומביאים לרתיחה, ממלחים ומפלפלים. לאחר שרותח מעבירים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה מוסיפים את הזוקיני העדינים ואת הבזיליקום.
  5. לקראת סיום מוסיפים את הפסטה ומבשלים כעשר דקות שלא תהיה מעוכה מדי… בודקים שלא חסר מלח.
  6. מגישים בקערה עם מעט שמן זית מעל, לחם קלוי וגבינת פרמז'ן.

~~ 

עזרו למירה על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

 

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה