איטלקייה מוקפצת של עומר לביא

Omer Lavi

איטלקייה מוקפצת

מתכון: איטלקייה מוקפצת

בקצרה: פסטה פוזילי עם נתחי עוף ,בצל ,עגבניות ,פלפלים ,כרוב סגול ושום בשמן זית עם קארי מיונז שמן שומשום מלח ופלפל

מצרכים

  • נתחי עוף.
  • פסטה פוזילי
  • בצל
  • פלפל אדום
  • כרוב סגול
  • שום כתוש
  • מיונז
  • קארי
  • צילי חריף
  • מלח
  • פלפל
  • שמן שומשום
  • שמן זית
  • עלי נענע

הכנה

  1. חותכים 3 חזות עוף לנתחים שמנמנים ומשרים במעט שמן שומשום עם שום.
  2. מקפיצים במחבת חם עם שמן זית עד להלבנה.
  3. קוצצים לחתיכות גדולות פלפל אדום ועגבניה ובצל.
  4. חותכים כ1/5 כרוב אדום חתוך לרצועות/
  5. מחממים מחבבת עם שמן זית , מקפיצים את הירקות עם שום כתוש כ 5 דקות
  6. מוסיפים את נתחי העוף המוכנים ,כפית וחצי שמן שומשום , כף מיונז משובח , כפית קארי
  7. קצת צילי חריף מלח ופלפל
  8. מוסיפים פסטה פוזילי קצת יותר קשה מאל דנטה ומקפיצים עוד כדקה-שניים עם כף וחצי של נוזלי הבישול של הפסטה.
  9. מוסיפים כמה עלי נענע בסוף
  10. וזהו , שילוב מומלץ!

~~ 

עזרו לעומר על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה