קנלוני אגוזים ושבלולים של מיכאל גאלין

Michael Galin

קנלוני אגוזים ושבלולים (לא בתחרות)

מתכון: קנלוני אגוזים ושבלולים

בקצרה: קנלוני אגוזים במילוי פטריות יער עם שבלולים מוקפצים בשום ושמנת

מצרכים

לקנלוני:

  • 300 גר. קמח
  • 2 ביצים
  • 20 גר. כמהין שחור
  • 70 גר. אגוזי מלך תחון
  • 1 כפית מלח
למילוי:
  • 200 גר. פטריות יער
  • 1 כרישה
  • 50 גר. גבינת קשקבל
  • 50 גר. גבינת מנצ\'נגו
  • 50 גר. פרמזן\'ן מגורד
  • אגוז מוסקט
  • תימין
לרוטב:
  • 7 יח. שבלולים (מבושלים בציר ירקות שורש)
  • 150 מ\"ל שמנת מתוקה
  • 30 מ\"ל קוניאק
  • 2 שינים שום
  • 20 עלים אורגנו טרי
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

הכנה

הכנת הבצק:

  1. מניחים קמח במרכז משטח עבודה, יוצרים חור ושופכים לתוכו כפית מלח, אגוזים וכמהין, פותחים אל תוך החור את הביצים ומתחילים לעבד אותן לתוך הקמח, מעבדים את הבצק כ- 10 דקות עד שנעשה אלסטי לחלוטין. אם הבצק דביק, מוסיפים קמח. מניחים את הבצק בקערה בטמפרטורת החדר, מכסים עם מגבת ונותנים לו לנוח 20 דקות. מכינים את דפי קנלוני עם מכונת פסטה לפי הוראות הכנה
הכנת מילוי:
  1. חותכים פטריות וכרישה לקוביות ומקפצים אותם אל מחבת עם טימין ואגוז מוסקט, מורדים מהאש ומקררים. גבינות קשקבל ומנצ\'צגו חתכים לקוביות. מערבבים את כל החומרים למילוי. מניחים את המילוי בקצה אחד של הדפי קנלוני, ומתחילים לגלגל את הדפים כמו סושי. עליו מברשים שמן כמהין ומכניסים לטנור שמחומם ל 175 מעלות ל 12-15 דקות.
הכנת הרוטב:
  1. מקפצים שבלולים אל שמן זית עם שום ועלי אורגנו כ2-3 דקות מוספים קונייק, מבשלים עוד דקה ומוספים שמנת, מצמצמים לחצי, ומתבלים במלח פלפל.
  2. מניחים קנלוני על צלחת ההגשה על מצא עלי רוקט(המזון האהוב אל השבלולים) מפזרים רוטב עליו

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת מינה:

    חבל שהמתכונים כתובים בשגיאות כתיב איומות ולאף אחד לא אכפת!!

השארת תגובה