פסטה ברוטב עגבניות של תמר געש

 Tamar Gaash

פסטה ברוטב עגבניות

מתכון: פסטה ברוטב עגבניות

בקצרה: פסטה כרוטב עגבניות, שום, בצל ובזיליקום טרי

מצרכים

  • פסטה מבושלת
  • קופסת עגבניות מרוסקות – תוצרת MUTTI
  • שלוש שיני שום פרוסות
  • בצל אחד קצוץ
  • שליש כוס שמן זית
  • רבע כוס מים
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • חופן נדיב של עלי בזיליקום טריים

הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר
  2. מטגנים את הבצל עד שקיפות
  3. מוסיפים את שיני השום הפרוסות
  4. שופכים את תכולתה של קופסת העגבניות המרוסקות ומערבבים
  5. מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים על אש קטנה כ10-15 דקות
  6. מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון טרי
  7. לקראת סוף הבישול מוסיפים חופן נדיב של עלי בזיליקום טריים
  8. שופכים את הרוטב על הפסטה המבושלת
  9. מגררים הרבה גבינת פרמג\'אנו אמיתית!! ומגישים

~~ 

עזרו לתמר על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה