פסטה בייבי-שרימפס בשמנת של גלית שגן

 Gali Shagan

פסטה בייבי-שרימפס בשמנת

 

מתכון: פסטה בייבי-שרימפס בשמנת

בקצרה: פסטה קטיפתית בטעם מעודן

מצרכים

  • חבילת פסטה- מבושלת לפי ההוראות
  • 50 גר\' חמאה
  • 250 גר' שמנת מתוקה
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • 4-5 עלי בזיליקום קצוצים
  • קורט אגוז מוסקט מגורד בפומפיה
  • מלח, פלפל
  • 800 גר' בייבי-שרימפס
  • מעט גבינת פרמז'ן מגורדת

הכנה

  1. מתחילים בהכנת הרוטב-
  2. במחבת עמוקה מניחים חמאה ואת שיני השום הקצוצות.
  3. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים.
  4. מביאים לבעבוע עדין ומוסיפים את השרימפס.
  5. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים ומכבים.
  6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
  7. יוצקים את רוטב השמנת והשרימפס מעל לפסטה המבושלת.
  8. אפשר לגרד מעט פרמז'ן.
  9. מגישים ליד סלט עלי חסה ועולש ברוטב ויניגרט תפוזים.
  10. בתיאבון.

~~ 

עזרו לגלית על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה