קיש לכל פועל – הקישריה מפנקת את חברי בייגלה

אני אוהבת עסקים שנולדים מאהבה. במיוחד בתי עסק של זוגות.

ניסים ויוספה, מר קיש ומרת קישה, זוג צעיר ומוכשר, אפה לעצמו חלום, בעצם שניים. ניסים שולח אותי לאתר שם אני מוצאת שיר שמסביר איך קיש נולד. חיבור של אהבתם זו לזה, אהבתו לקפה ואהבתה לאפיה.

"אני אוהבת לאפות, אני אוהב קפה

את באמת מכינה עוגיות מדהימות ואתה באמת ערני כל הזמן

אני הכי אוהב שאת אופה

מלבד הריח שעושה לי חשק לעוד קפה

הטעמים האלה, המתוקים, המלוחים והלחמים

יותר מהכל אני אוהב שאת מכינה קיש

ואני הכי אוהב שזה מוכן כל כך מהר

בנתיים אני שותה עוד קפה.

באמת הקפה שלך מעולה! לצד המאפה שלי כמובן.

שושה שלי, למה כל האושר הזה רק לעצמנו?

למה שלא נחלוק אותו על כולם?

מה דעתך?

מקום קטן, אינטימי,

אווירה ביתית וחמה לצד קפה משובח וכמובן קיש!

עוד בית קפה? לא עוד אחד! לא! בית של קיש!"

וכך נולדה הקישריה, בית שאפשר לשתות בו קפה ולאכול בו קישים. איזה? כל מיני. מלוחים, מתוקים, טריים, עם מגע של אשה שיודעת מה היא עושה. קישים.

הסניף הראשון נולד בגבעתיים ואחריו נולד הסניף התל אביבי. שני חלומות ריחניים ומהבילים.

מר קיש ומרת קישה והקישים שלהם צועדים איתנו דרך ארוכה. הם היו איתנו במסיבת ראש השנה של בייגלה בקיסריה. ניסים הביא תנור ענק ויוספה אפתה קישים במקום. אחר כך הם באו איתנו לבראנץ' החלומות בנמל וזו היתה הפעם הראשונה שטעמתי והתאהבתי בשילוב של אגסים ורוקפור במאפה.

אפשר להעביר מראה, אולי גם טעם, אבל הריח, הריח… קשה.

בקיצור, למה אני מקשקשת לכם את כל הטוב הזה?

כי ממחר יוכלו חברי בייגלה לגשת לסניפי הקישריה, ולקבל תמורת 10 שקלים בלבד, מיניקיש וקפה.

קפה ומאפה, אבל שווה. חוץ מזה אחרי שתטעמו את כל הטוב הזה, תוכלו להנות מ-30 אחוזי הנחה על כל הקישים. שבועות בפתח, פיקניק עם חברים, ארוחת ערב עם חברות, ארוחת צהרים למשרד, משהו ליישר במהלך סוף השבוע… קישים, המון קישים! הם עוברים מצוין הקפאה וחימום ונארזים בצורה מקסימה.

עגבניות, חציל, שום קונפי ומוצרלה? פלפלים, גבינת קממבר ותאנים? קישקשוקה, תפוחי אדמה ובצל? או אולי קיש סו אלן, אה? כן, יש להם קיש על שמי. קיש סו אלן. בטטות וחלב קוקוס. אתם תמותו על זה ממש כמו שאני הרוסה על זה שאני בתפריט. רשמי!

אפשר גם להרכיב לבד, אותי זה מבלבל, אבל אם אתם אוהבים ממש קיש עם אננס מיובש וסומאק, יכינו לכם (ויחשבו שאתם מוזרים. לחשוב מותר, מדינה חופשית!).

בקיצור, קשה לבחור, אבל אתם תתגברו כי סידרנו לכם מבצע שיסייע לכם לטעום מהכל.

פשוט הכניסו את הפרטים וקבלו את הקופון חינם במייל חוזר

~~


דואר אלקטרוני *
שם *


~~

איך מגיעים?

סניף תל אביב: רח' הרצל 12 פינת לילנבלום.

שעות פתיחה: ימים א - ד  09:00 – 20:00, ה  08:00-24:00

יום שישי עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש סגור

טלפון: 03-5106020

סניף גבעתיים: רח' כצנלסון 147

שעות פתיחה: ימים א – ה  08:00 – 23:00

יום שישי עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש סגור

טלפון למשלוחים והזמנות: 03-6705080

מתי מתחיל המבצע ומתי הוא נגמר?

הוא מתחיל היום ומסתיים בסוף חודש יוני, ממש לפני החופש הגדול.

אז מה צריך לעשות עכשיו?

זהו. חדל קשקשת! לכו תאכלו קיש ותהנו מאד.

קיש-טה!

רגע רגע! מה זה אוכלים לבד? לא תמליצו לחברים?

~~  

אותיות קטנות בפונט גדול

ההנחה בת 30% על כל התפריט תינתן במעמד מימוש השובר, ללא כפל מבצעים, מארזים ועיסקיות.

קטגוריות:: אוכל רחובהסבב של בייגלהחוויות קולינריותכללי

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. אני חולה על הקישריה, הם מייצרים קישים שגורמים למיצי הקיבה שלי להשתולל רק למראית עין, וזה עוד לפני הריח והטעם.

השארת תגובה