פנוני עם ארטישוק, עגבניות ופרי הצלף של מנה שטרום

אתם בטח שואלים את עצמכם מה אפשר כבר לעשות עם הארטישוקים המגרים האלו שמגיעים בצנצנות מאיטליה. קבלו רעיון מהשף מנה שטרום.

הצילום המרהיב הוא של יוסי סליס, הסטיילינג הוא של נטשה חיימוביץ', איך לא?

מתכון: פנוני – 'ביג פנה' עם ארטישוק, עגבניות ופרי הצלף

בקצרה: פסטה נהדרת אשר מוסיפה נופך מעניין ומתאימה מאוד למנות עם חתיכות ארטישוק.

מצרכים ל- 4 עד 6 סועדים

  • 500 גרם פסטה 'פנוני' (ביג פנה) או פסטה אחרת קצרה אך רחבה, מתוצרת 'לה מוליזנה'
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות גס
  • כוס עגבניות שרי חצויות
  • צנצנת ארטישוק 'שלמים עם רגל' תוצרת חברת IPOSEA
  • 1/4 כוס פירות הצלף תוצרת חברת IPOSEA
  • 1/2 כוס יין לבן
  • כף טימין טרי קצוץ

הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח גס
  2. מחממים במחבת שמן זית ושום
  3. מוסיפים את העגבניות החצויות ומקפיצים כ-2 דקות, על אש גבוהה
  4. חוצים את הארטישוקים לאורכם וכל חצי מחלקים לשלושה פלחים
  5. מוסיפים את הארטישוק, הצלפים והיין הלבן
  6. מבשלים עד שהיין מתאדה
  7. מוסיפים את הטימין
  8. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת
  9. מבשלים כ- 2 דקות נוספות
  10. מגישים מיד. ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן

 


.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה