קיש ברוקולי וגבינות וקיש גבינות פלפלים קלויים וזיתים שחורים

שני מתכוני קישים זוכי פרסים של טלי גולדשטיין פרץ.

 קיש גבינות פלפלים קלויים וזיתים שחורים

מתכון: קיש גבינות פלפלים קלויים וזיתים שחורים

מצרכים

להכנת הבצק:

  • 100 גרם חמאה
  • כוס וחצי קמח
  • חצי כפית מלח
  • חצי גביע שמנת חמוצה
  • חצי כפית גרגרי חרדל
להכנת בלילת הגבינות:
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 150 גרם גבינה פטה
  • 3 ביצים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים פרוסים לחתיכות קטנות
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות טימין קצוץ
  • 2 קוביות דורות צ'ילי מקסיקני מוסיף המון
  • ומעט מעט מלח(יש גם זיתים שחורים וגם גבינת פטה)

הכנה

  1. לשים במיקסר את כל חומרי הבצק ושמים במקרר חצי שעה
  2. לאחר מכן מסדרים על תבנית הקיש
  3. מערבבים הכל מפוררים את הגבינה הצהובה מעל הבלילה ויוצקים על גבי בצק הקיש.
  4. אופים 40 דק' 180 מעלות

~~

קיש ברוקולי וגבינות

מתכון: קיש ברוקולי וגבינות

מצרכים

  • לבלילת הגבינות
  • להכנת הבצק:
  • 100 גרם חמאה
  • כוס וחצי קמח
  • חצי כפית מלח
  • חצי גביע שמנת חמוצה
  • חצי כפית גרגרי חרדל
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 3 ביצים
  • 400 גרם ברוקולי מאודה
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • ומעט מעט מלח (יש את הגבינה בולגרית שמוסיפה מליחות)

הכנה

  1. לשים במיקסר את כל חומרי הבצק ושמים במקרר חצי שעה
  2. מסדרים על תבנית הקיש
  3. מערבבים הכל שופכים מעל בצק הקיש
  4. אופים 40 דק' 180 מעלות

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה