פאי משמשים קרם וניל וריבת משמשים – סיגל ברמר

 פאי משמשים קרם וניל וריבת משמשים

מתכון: פאי משמשים קרם וניל וריבת משמשים

מצרכים

לתבנית פאי קוטר 26

  • 1 אסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • 1 שמנת מתוקה (להקצפה)
  • 1 קופסה משמשים משומרים בסירופ
  • 4 כפות ריבת משמש מדוללות במעט מים רותחים
חומרים לבסיס הפאי:
  • 150 גרם חמאה
  • 1.1/4 כוסות קמח תופח
  • 1/3 כוס סוכר
  • 3 חלמונים (צהוב)

הכנה

  1. לשים בקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פרורים בלבד (לא ללוש בידיים) לשטח על תבנית הפאי להקפיא ל- 4 שעות להוציא ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
אופן הכנת הקרם:
  1. בקערת המיקסר לשים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, איסטנט פודינג וניל צרפתי ולהקציף עד לקבלת קצפת רכה להוסיף את כף הסוכר והשמנת החמוצה להמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה לשמור במקרר .
להרכבת העוגה :
  1. לפרוס את המשמשים לפרוסות דקות ולפזר על הפאי שהתקרר בצורה מעגלית ,
  2. למרוח מעל המשמשים מעט ריבת משמש וחצי מכמות קרם הוניל ולשטח יפה. לפזר שוב משמשים בצורה מעגלית מסביב לפאי .להכניס את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר 10 (פייה) ולזלף פרחים בצורה מעגלית
  3. לשים בקערית את ריבת המשמשים להוסיף 1 כפות מים רותחים לערבב ולמרוח על המשמשים שנמצאים על גבי העוגה מוסיף מתיקות וברק לעוגה .
  4. לקרר במקרר לפחות 12 שעות (בזמן הזה כל הטעמים מתמזגים)

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת רינה:

    נראה ונשמע מדהים!!

השארת תגובה