סלט עדשים חומות עם עשבי תיבול,חמוציות,צנוברים וקשיו קלוי – אופיר גלבוע

סלט עדשים חומות עם עשבי תיבול,חמוציות,צנוברים וקשיו קלוי של אופיר גלבוע

מתכון: סלט עדשים חומות עם עשבי תיבול,חמוציות,צנוברים וקשיו קלוי

 בריא,יפה והכי חשוב טעים

מצרכים:

  • 2 כוסות עדשים חומות מושרות לילה במים קרים
  • כרישה חתוכה לקוביות
  • שני גזרים חתוכים לקוביות
  • בצל קצוץ
  • סלרי כולל העלים חתוך לקוביות ואת העלים לשמור בצד
  • חופן חמוציות,צנוברים וקשיו
  • צרור פטרוזיליה
  • שן שום קצוצה
  • לימון אחד סחוט
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הכנה

  1. מבשלים את העדשים בלי מלא עד לריכוך
  2. במחבת מטגנים את הבצל,את הסלרי ואת הגזר- זה נקרא סופריטו באיטלקית. השילוש הקדוש
  3. מוסיפים את הכרישה, מטגנים הכל עד לריכוך, הגזר יכול להשאר קצת קראנצ'י לא חייב להיות רך לגמרי..
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת עלי הסלרי לעוד מספר דקות של טיגון
  5. מורידים מהאש,מצננים
  6. מוסיפים את העדשים
  7. קולים את הצנוברים והקשיו
  8. מוסיפים אותם ואת החמוציות
  9. מטבלים בלימון,שמן זית,מלח ופלפל…

לפרופיל של אופיר בפייסבוק

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

 

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (3)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת שני:

    מה זה "מבשלים את העדשים בלי מלא עד לריכוך" ?

השארת תגובה