החיים הם פיקניק! – טדי הרוש


כשאני חושב על פיקניק, אני תמיד אוהב להשקיע מראש
אבל חושב על מנה שבא לי לקחת,ושאפשר יהיה לאכול בטמפרטורת החדר

כי לא תמיד מתחשק להדליק איזה גזיה, או להסתובב עם מחבת על האופניים.

שרימפסים אפשר לאכול ככה… ועם רוטב נחמד לטבול בהם, זה אפילו יכול להיות מפתה…

מתכון: שרימפס לפיקניק א-לה טדי

בקצרה: בפיקניק – מסדר לי שלולית מהקרם על צלחת, מעל כמה שרימפסים שמתחשק לי, כוס יין ו… הרבה אושר ממליץ לאכול בידיים, בלי מזלג… :-)

מצרכים

  • 12-16 שרימפסים טריים, מקולפים ונקיים
  • כף חמאה
  • 2 כפות זרעי כוסברה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה + 1/4 כוס חלב
  • גבעול סלרי קצוץ לקוביות
  • 2 גבעולי טימין
  • 1 חציל
  • מלח ופלפל אנגלי גרוס

הכנה

  1. במחבת אני מניח חמאה, זרעי כוסברה וסלרי ומדליק אש קטנה מתחת.
  2. ברגע שהחמאה מתחילה לקבל גוון חום, אני מעביר לאש חזקה ומוסיף את השרימפסים.
  3. לאחר כדקה או שתיים, השרימפסים מוכנים, עם טעם אגוזי של החמאה ורעננות מדהימה של זרעי הכוסברה.
  4. לרוטב – אני שורף את החציל על אש גלויה וכשהוא קלוי לחלוטין, אני מעביר את תוכנו למעבד מזון (ללא הנוזלים כמובן…)
  5. במקביל, מחמם שמנת וחלב עם עלי טימין טריים, מעט פלפל אנגלי גרוס ומלח.
  6. את השמנת אני מוסיף למעבד המזון יחד עם החציל ומעבד לכדי קרם חלק.
  7. בשלב הזה אני לא מוסיף עדיין מלח כי כשהקרם מתקרר – טעמו משתנה מעט.

אני

אורז את השרימפסים, מעביר את הקרם לקופסה סגורה, לוקח מעט מלח גס, בקבוק יין לבן ו… יוצא לדרך…
בפיקניק – מסדר לי שלולית מהקרם על צלחת, מעל כמה שרימפסים שמתחשק לי, כוס יין ו… הרבה אושר
ממליץ לאכול בידיים, בלי מזלג… :-)
תהנו…
טדי מבקר במסעדות - הדף של טדי הרוש בפייסבוק

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה