מיני פבלובות תותים של אורלי כהן

מיני פבלובות תותים  של אורלי כהן

מתכון: מיני פבלובות תותים

מצרכים

מרנג:

  • 2 חלבונים בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם סוכר
רוטב פירות יער:
  • 125 גרם פירות יער קפואים
  • 2 כפות ליקר או קוניאק
  • 3 כפות סוכר
קצפת:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה לקצפת – השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
פירות:
  • סלסלת תותים נקיים וחתוכים לחתיכות גדולות מעורבבים עם מעט סוכר וניל.
לקישוט:
  • עלי נענע טריים

הכנה

  1. מרנג: בקערת מערבל נקייה משומן מקציפים את החלבונים במהירות בינונית. כשנוצר קצף ראשוני, מגבירים את מהירות המערבל ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים 5 דקות נוספות, לקבלת קצף יציב.
  2. על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה, יוצקים עיגולים (אפשר בעזרת שקית זילוף, אבל לא חובה). הכמות מספיקה לכ 15 מרנגים.
  3. אופים שעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום של 125 מעלות בלבד, בטורבו, עם אוורור. עם סיום האפייה מכבים את התנור ומצננים בו את המרנגים במשך שעה נוספת.
  4. רוטב פירות יער: בזמן שהמרנגים בתנור, מבשלים יחד את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מספר דקות ומקררים.
  5. קצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצף נוקשה.
  6. הרכבת הפבלובות: מניחים בכוסות הגשה עוגיית מרנג. מעליה מניחים תותים קצוצים, ממלאים את הכוס בקצפת, יוצקים מרוטב פירות היער ומקשטים בעלי נענע.

~
לפרופיל של אורלי בפייסבוק

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה