רוטב שמנת ותפוזים לפסטה, עוף או בשר – שירלי חלילי

רוטב שמנת ותפוזים לפסטה, עוף או בשר

מתכון: רוטב שמנת ותפוזים לפסטה, עוף או בשר

מצרכים

  • מכל שמנת מתוקה
  • חצי מיכל ריבת תפוזים של יד מרדכי
  • כף חמאה
  • רבע כפית שום
  • מלח ופלפל

הכנה

  1. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את השום כמה שניות.
  2. יוצקים את הריבה ומבשלים עד שנותר רק שליש מהכמות.
  3. יוצקים שמנת ומוסיפים מלח ופלפל שחור ומגישים :)

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה