עוגת ריבה וקוקוס – טלי מרקו

עוגת ריבה וקוקוס

מתכון: עוגת ריבה וקוקוס

מצרכים

  • ¾ 1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ¾ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס ריבה בטעם תות או דובדבנים
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • לפירורי קוקוס:
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס קמח
  • ½ כוס קוקוס טחון
  • ¼ כוס שמן

הכנה

  1. טורפים היטב בקערה שמן וסוכר. מוסיפים ביצים, ריבה ומיץ תפוזים וטורפים.
  2. מנפים אל התערובת קמח ואבקת אפייה. מערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית שרופדה בנייר אפייה. בתבנית בקוטר 24 העוגה יוצאת גבוהה. בתבנית בגודל 26-28 העוגה נמוכה יותר.
  4. מערבבים בקערה קטנה קמח, סוכר וקוקוס. מוסיפים את השמן בהדרגה (כל פעם כף) עד ליצירת פירורים. מפזרים את הפירורים מעל העוגה שבתבנית.
  5. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים כ-40 דקות.

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (2)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. שבת שלום!
    במרשם של עוגת ריבה וקוקוס של טלי מרקו, חסר כמות הסוכר , כמה סוכר צריך להוסיף אני באמצע הכנת העוגה.

  2. מאת טלי:

    סליחה פעמיים!
    פעם אחת כי לא שמתי לב שנשמטה השורה של הסוכר כשהמתכון פורסם לפני הרבה חודשים.
    ופעם שניה כי רק היום ראיתי את השאלה של סגלית.
    סליחה, סליחה ושוב סליחה!
    למתכון יש להוסיף 3/4 כוס סוכר…

השארת תגובה