עוגת גבינה וריבה – לאה זפרני

עוגת גבינה וריבה

מתכון: עוגת גבינה וריבה

בקצרה: ריבתית וגבננית נפגשו העוגה הזו משולבת כמו תמיד אצלי אני אוהבת שכבות כך שכל ביס יש טעם עם ערך מוסף אז קבלו את המתכון המדהים הבצק הטעים שתוכלו לשלב אותו לכל מילוי מתוק שתבחרו.

מצרכים

  • 1 חמאה או מחמאה 200 גרם
  • 2חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר אני שמתי רק 1/4 כוס
  • גרידה מלימון שלם
  • 21/2 כוסות קמח תופח
מילוי גבינה:
  • 2 גבינה לבנה אחוזים שומן כרצונכם
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4חלמונים
  • 1 שמנת חמוצה /או כל יוגורט שתרצו אפילו עם פרי אני שמתי יופלה עפ פרי משמש
  • אפשר לשים יוגורט טבעי ולהוסיף כפית ריבה( זה רק טיפ)
  • 1/2 איסטנט פודינג וניל

הכנה

אופן הכנה הבצק:

  1. מעבדים את הבצק במעבד מזון בפולסים קצרים רק עד שמתגבש בצק עוטפים בנילון למנוחה במקרר חצי שעה
  2. אפשר להניח ישרות בתבנית משומנת ולשמור במקרר עד להכנת המילוי(מכוסה נילון כמובן)
הכנת המילוי:
  1. מערבבים הכל לבלילה חלקה ושופכים על הבצק ואופים בחום 170 מעלות עד שהשולים מזהיבם היטב.
כסוי העוגה:
  1. 4 כפות ריבה רצוי עם פרי קונפיטורה אני שמתי בטעם משמש וקשטתי עם תות שדה טרי שנפרס לפרוסות דקות

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה