עוגיות נימוחות עם מעדן תאנים – יפית ארז

 עוגיות נימוחות עם מעדן תאנים

מתכון: עוגיות נימוחות עם מעדן תאנים

מצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם קמח
  • 100 גרם קורנפלור
  • 80 גרם סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • מעדן פרי תאנים

הכנה

  1. לערבב הכל במיקסר עם הגיטרה מלבד הקמח, עד שהחמאה והסוכר הופכים לקרם חלק.
  2. בסוף להוסיף את הקמח.לא ללוש יותר מדי. עד שתהיה מקשה אחת ומיד להוציא.
  3. להניח במקרר עטוף בניילון נצמד לשעה.
  4. לחמם תנור ל-220 מעלות.
  5. לקרוץ עיגולים,להניח במרכז כל עיגול מעדן פרי תאנים ולהניח עליו עוד עיגול של בצק. לעשות שני חורים קטנים עם קצה של סכין (כדי שהאוויר יוכל לצאת החוצה).
  6. להכניס לתבנית עם נייר אפייה מעט רווח ביניהן.
  7. להכניס לתנור ל-10 דקות עד 15 דקות עד שמקבלות צבע זהוב קל.
  8. לפני ההגשה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר.
  9. ניתן לשמור מספר ימים בקופסה אטומה היטב במקרר.

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה