ירקות אפויים בריבת תאנים – אורטל מכלוף

 ירקות אפויים בריבת תאנים

מתכון: ירקות אפויים בריבת תאנים

מצרכים

  • 1 ברוקולי
  • 1 תפו"א
  • 1 בטטה
  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 4 פלפלים מכל הצבעים
  • 1 חציל
  • חצי כרובית
  • בצל גדול
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • זעתר
  • 2 כפות ריבת תאנים

הכנה

  1. לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות ולערבב אותם עם השמן, המלח והפלפל והריבת התאנים.
  2. לפזר הכל בתבנית חסר ולפזר למעלה זעתר בכמות נדיבה.
  3. לאפות כשעתיים בתנור, שעה אחת עם כיסוי ובשעה השניה להוציא את הכיסוי ולערבב את הירקות.

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת שירה:

    מתכון חסר השראה, רק 2 כפות ריבה לכל הירקות?? ומה קשור הזעתר ?? מוזר שזכה במקום ראשון… שלא נדבר על התמונה שממש לא מעוררת תאבון…

השארת תגובה