עוגות תה ריבה דובדבנים ובוטנים של לבנה רייזר

עוגות תה ריבה דובדבנים ובוטנים

מתכון: עוגות תה ריבה דובדבנים ובוטנים

מצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם סוכר לבן דק (כוס ורבע)
  • 3 ביצים מס' 2
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתי של חברת מדסקר או גרדת מלימון אחד
  • 350 גרם קמח לבן תופח מנופה (2 וחצי כוסות)
  • 2 גרם סודה לשתיה (1/4 כפית)
  • 2 גרם מלח (1/4 כפית)
  • 250 גרם יוגורט עזים איכותי או יוגורט בקר איכותי
  • 3-4 כפות מלאות של ריבת דובדבנים, או פטל אוכמניות או תות (רצוי ריבה איכותית)
  • 100 גרם בוטנים קצוצים

הכנה

  1. מקציפים כ-10 דקות את החמאה והסוכר במיקסר עם וו הגיטרה. מדי פעם הפסיק את הפעולה ובעזרת מרית מערבבים את תחתית הקערה (החמאה מוכנה כשהיא בהירה ותפוחה. היא צריכה להכפיל את נפח).
  2. מוסיפים את הווניל והביצים אחת אחת. אין להוסיף ביצה נוספת לפני שהאחרת נבלעת ונהפכת למסה אחידה עם החמאה .
  3. מנפים לקערה את הקמח, הסודה לשתיה ומוסיפים את המלח. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים כשליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבלים במיקסר כ-15 שניות.
  5. מוסיפים פנימה חצי מכמות היוגורט ומערבבים מספר שניות, עד שהמסה מתאחדת. חוזרים על הפעולה עד שנגמרת כמות היוגורט והקמח.
  6. משטחים חצי מכמות התערובת לתבנית משומנת ומוסיפים מעל את הריבה בכפית גושים קטנים ברווחים קטנים .
  7. מוסיפים את יתר התערובת מעל הריבה בתבנית.
  8. מפזרים את הבוטנים קצוצים מעל (אם אופים את העוגה בתבנית קוגלהוף מפזרים את הבוטנים בתחתית התבנית).
  9. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 55-50 דקות. מכניסים קיסם וכשהוא יוצא עם פירורים לחים מוציאים את העוגה מהתנור.
  10. שומרים את העוגה במקרר ומוציאים כרבע שעה לפני האכילה.

 

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה