ווּדוּ שרימפס, מנה ששווה למות בשבילה

ווּדוּ שרימפס, מנה ששווה למות בשבילה

Recipe Type: פירות ים
Author: בייגלה
Ingredients
  • 20 שרימפים ענקיים (ג`מבו) או 32 בינוניים.
  • להשאיר על קרח, לא לקלף ולא לשטוף.
  • חצי כוס רוטב ווסצ`ר – Worcestershire sauce
  • 200 גרם חמאה (לא לפחד ולא לקמץ – זה הסוד – אבל רצוי לבשל עם הגב לאורחים)
  • מיץ מלימון וחצי
  • שתי כפיות פלפל שחור טחון טרי
  • שתי כפיות פלפל שחון גרוס עבה
  • כפית שום כתוש
  • 5 כפות מים
  • 3 כפות תבלין קריאולי – Creole seasoning
  • בגט, לחם לבן או חלה לניקוי הרוטב מהצלחת.
Instructions
  1. לשטוף את השרימפס אך להשאירם עם ראשים וזנבות.
  2. בסיר (מחבת עמוקה) רחב וכבד על חום גבוה לערבב את כל המרכיבים חוץ מהחמאה עד שהשרימפס החביבים הופכים לוורודים (כדקה או שתיים מכל צד).
  3. להנמיך את האש ולהוסיף את החמאה (קרה מאד ובקוביות). כדי לקבל רוטב אחיד וסמיך יש להוסיף מעט חמאה בכל פעם תוך ערבוב מהיר עד להמסתה. וזהו. קולטים? זהו.
  4. חשוב לא לבשל את השרימפס יתר על המידה (הם יאבדו מטעמם ויהיה קשה לקלפם).
  5. להגיש בצלחות עמוקות עם לחם לבן.

 

קטגוריות:: מתכוניםפירות ים

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה