בראוניז תפוז של ליאורה ירדן

בראוניז תפוז

מתכון: בראוניז תפוז

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 3 ביצים גדולות
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • כפית קוואנטרו או תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס ריבת תפוזים

הכנה

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
  2. להמיס את השוקולד והחמאה יחד. (ניתן במיקרו)
  3. בקערה נפרדת לערבב את הביצים, סוכר וקוואנטרו לתערובת אוורירית. (אין צורך ללכלך את המיקסר. ניתן לערבב ידנית. זה לא דורש מאמץ).
  4. להוסיף את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים. לערבב היטב.
  5. לנפות את הקמח והמלח ולהוסיף לקערה. לערבב עד שהכל מתאחד.
  6. לשים בתבנית. לפזר את הריבה מעל הבלילה. עם סכין, בתנועות של שמיניות, להטמיע את הריבה בתוך הבלילה.
  7. לאפות 30 דקות.
  8. יש לתת לעוגה להתקרר לגמרי לפני שפורסים. ( אתם תירצו לטעום את העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור. אל תעשו זאת. היזהרו פן תיכוו).

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת ELDAD MISCHARI:

    היי ליאורה (:
    נראה טעים – ללקק את השפתיים.
    ניצה ואני ננסה בקרוב.
    אלדד.

השארת תגובה