הלחם של אמא של טדי – הקינוח שאחרי הקינוח

אתמול אכלתי ארוחה בלתי נשכחת. הנה תמונות שיספרו קצת על מה שהיה עד הקינוח. אני מבטיח לחזור לספר בפרוטרוט על הערב הזה, אבל הסיבה שאני כותב עכשיו היא לתת לכם את המתכון ללחם הנפלא של אמא של טדי, זה  שלבדי חיסלתי לו את כל הקרום (עם הרבה חמאה) אחרי הקינוח של הארוחה המושחתת הזו.

מבינים למה כדאי לכם לנסות בבית?


אחרי כל אלו הגעתי ללחם, ולא יכולתי להפסיק. מבינים?

יין אדום, קראסט של לחם וחמאה. וחוזר חיליה.

אז בלי הרבה דיבורים הנה המתכון:

הלחם של אמא של טדי – הקינוח שאחרי הקינוח

מצרכים:

  • קילו קמח
  • 2.5 כוסות מים פושרים
  • חצי כוס שמן
  • כפית מלח
  • 50 גרם שמרית
  • כוס קוואקר

ללוש 5 דקות במיקסר. אם חסר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים. התפחה ראשונה של שעה, מקפלים ומתפיחים שוב כארבעים דקות. קורצים כיכרות לחם או כ 20 לחמניות, מברישים בביצה, מפזרים מלח גס, שומשום וגרעיני דלעת/חמניה ואופים ב-180 מעלות כחצי שעה, עד להשחמה.

אפשר להחליף את הקמח בקמח מלא, אפשר להכניס צימוקים/חמוציות פנימה.

טדי מבקר במסעדות – הדף של טדי בפייסבוק

אבא של שבת: טדי הרוש מבשל ריזוטו פטריות  

 

 

 

להמשך הסיקור ולמתכונים נוספים מהארוחה 

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (6)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת גיל:

    איך מצטרפים לארוחה כזאת?

  2. וואו, זה פשוט מדהים. אני רוצה הכל!

  3. וואו. נראה טעים בטירוף. לחם טעים וטרי יכול להיות קינוח בפני עצמו. חלה מתוקה וטריה היא למעשה כמו עוגה.

  4. מאת ריקי:

    Wow…! Wow…!! Wow…!!!
    הכל נראה כל כך טעים…!!!

  5. מאת טלוה:

    האם מדובר בשיבולת שועל (קוואקר) אינסטנט?

  6. מאת אורלית:

    היי,
    איפה אפשר למצוא את המתכון לטחול הממולא? ואם כבר, האם יש מתכון גם לטחול לא ממולא?
    תודה,
    אורלית

השארת תגובה