תחרות בישול ואפיה עם מעדני הפרי של יד מרדכי – טעם של קיץ בצנצנת

תחרות המתכונים של בייגלה חוזרת עם 15! פרסים יקרי ערך לזוכים. והנושא הפעם – שילוב ריבות בבישול ואפיה.

כל הרעיון של בישול ריבות ושימורי פירות הוא שימור פירות הקיץ לעונת החורף הדלה בפרי.

במשך השנים ליקטו האנשים את פירות הקיץ, תותים, שזיפים, תאנים, דובדבנים ועוד ועוד, רקחו מרקחות, בישלו ושימרו אותם לעונה הקרה, בה אין פרי ויש געגוע למשהו מתוק.

מעדן פרי טבעי של "יד מרדכי" הוא מרקחת האוצרת את הטעמים והארומות הנפלאים של הפרי הבשל בשיא עונתו. כל כפית מהמעדן הוא חוויה אמיתית של טבע. כל פרי ועונתו, כל פרי וטעמו המשובח. כל פרי והשמחה שהוא מביא בהופעתו הראשונה. האביב, המביא עמו את התותים האדומים והריחניים, מיד אחריהם מגיעים המשמשים הזהובים הנפלאים, ובעקבותיהם הקיץ הלוהט עם השזיפים הסגולים והנוטפים. בשלהי הקיץ מבשילות התאנים הפראיות העסיסיות והרימונים נוטפי העסיס הם ההפתעה שבמאסף.

ריבה היא בת לוויה מצויינת ללחם וחמאה, אבל לא רק. ממעדני הפרי ניתן להכין גם עוגות ועוגיות ואפילו לתת להם לככב במאכלי בשר, עוף וסלטים. כן, כן!

הפעם כוכבי התחרות של בייגלה הם מעדני הפרי של יד מרדכי. כל אחד מכם יכין, יכתוב ויצלם מתכון שמרכיב עיקרי בו הוא ריבה. כל משתתף יוכל לשלוח אלינו עד שלושה מתכונים.

מעדני הפרי של יד מרדכי יכולים לשמש לכם להשראה בבישול ואפיה בריבה. שימו לב כמה הם מעוררי תיאבון! מעדן פרי משמש, מעדן פרי תאנים, מעדן פרי דובדבן, מעדן פרי שזיף… כולם כולם מחכים שתכינו מאכל מחמיא וטעים. המבחר גדול ואנחנו בטוחים כי יד הדמיון הטובה עליכם תייצר מתכונים משגעים.

איך משתתפים?

יש לשלוח מתכונים המשלבים שימוש בריבה עד ט"ו בשבט, יום רביעי 8/2/2012 בשעה 12:00 צהרים בבמייל ל  post@beygale.co.il

במייל שאתם שולחים חייב להיות: 

  • המתכון  יחד עם תצלום.

  • אישור כי המתכון הוא שלכם ושאתם בעלי זכויות היוצרים על הצילום.

  • רשות לפרסם את המתכון והצילום בכל ערוצי בייגלה ויד מרדכי.

  • שם מלא, כתובת וטלפון.

אפשר לשלוח עד 3 מתכונים לתחרות, אך רק אחד מהם יוכל לזכות בפרס.

התחרות פתוחה לכל חוץ מאשר לכותבי בייגלה, עובדי יד מרדכי ובני משפחותיהם, וכמובן חברי צוות השופטים. 

לטובת כולם אנחנו נפרסם כל מתכון מיד כשנקבל אותו באלבום מיוחד בדף שלנו בפייסבוק.

רשימת הזוכים בתחרות תפורסם ביום שישי 10/2/2012

ומה הפרס, אתם שואלים?

חוץ מהעונג שבהשתתפות וביצירת המנות מחכים לכם גם פרסים.  15 פרסים!

סדנא יחודית שכולה ריבות, עסיס, פירות, שיק שק שוק ומצב רוח טוב עם השף יוסי אלעד המתוק-מתוק ממסעדת מחניודה הירושלמית.

הסדנא תיערך במתחם הסדנאות של "ספייסס" בנאות אפקה ובה יוסי ילמד לבשל:

  1. קרפצ'יו דג בוינגרט מעדן פירות יער
  2. טרטר דג על עלה עולש ומעדן תפוז
  3. סשימי דג עם בצל סגול כבוש ומעדן תאנים
  4. סלק אפוי ממולא בכבד עוף ברוטב  משמשים
  5. סופריטו עוף שעושה אהבה בטאג'ין עם פירות  על פריקה וחמוציות
  6. קומפוט סבתות פולניות של טו בשבט

כל הזוכים יקבלו גם חבילת שי נפלאה ממוצרי יד מרדכי.

לאלבום התמונות מהסדנה האחרונה בספייסס עם יוסי אלעד


.

עשו לייק לדף של יד מרדכי בפייסבוק

.

ואם כבר, אז גם לדף של ספייסס

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: מתכוניםתחרות מתכונים

אודות הכותב:

RSSתגובות (3)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת meni shalom:

    אימא שלי מכינה עוף עם שזיפים וריבת שזיפים… ננסה את המתכון ואולי נשתתף

  2. מאת דוד:

    האם צריך להשתמש בריבות של יד מרדכי או אפשר בכל ריבה?

  3. אפשר עם כל ריבה

השארת תגובה

תחרות בישול ואפיה עם מעדני הפרי של יד מרדכי – טעם של קיץ בצנצנת

תחרות המתכונים של בייגלה חוזרת עם 15! פרסים יקרי ערך לזוכים. והנושא הפעם – שילוב ריבות בבישול ואפיה.

כל הרעיון של בישול ריבות ושימורי פירות הוא שימור פירות הקיץ לעונת החורף הדלה בפרי.

במשך השנים ליקטו האנשים את פירות הקיץ, תותים, שזיפים, תאנים, דובדבנים ועוד ועוד, רקחו מרקחות, בישלו ושימרו אותם לעונה הקרה, בה אין פרי ויש געגוע למשהו מתוק.

מעדן פרי טבעי של "יד מרדכי" הוא מרקחת האוצרת את הטעמים והארומות הנפלאים של הפרי הבשל בשיא עונתו. כל כפית מהמעדן הוא חוויה אמיתית של טבע. כל פרי ועונתו, כל פרי וטעמו המשובח. כל פרי והשמחה שהוא מביא בהופעתו הראשונה. האביב, המביא עמו את התותים האדומים והריחניים, מיד אחריהם מגיעים המשמשים הזהובים הנפלאים, ובעקבותיהם הקיץ הלוהט עם השזיפים הסגולים והנוטפים. בשלהי הקיץ מבשילות התאנים הפראיות העסיסיות והרימונים נוטפי העסיס הם ההפתעה שבמאסף.

ריבה היא בת לוויה מצויינת ללחם וחמאה, אבל לא רק. ממעדני הפרי ניתן להכין גם עוגות ועוגיות ואפילו לתת להם לככב במאכלי בשר, עוף וסלטים. כן, כן!

הפעם כוכבי התחרות של בייגלה הם מעדני הפרי של יד מרדכי. כל אחד מכם יכין, יכתוב ויצלם מתכון שמרכיב עיקרי בו הוא אחד ממעדני הפרי של יד מרדכי. כל משתתף יוכל לשלוח אלינו שלושה מתכונים.

מעדן פרי משמש, מעדן פרי תאנים, מעדן פרי דובדבן, מעדן פרי שזיף…כולם כולם מחכים שתכינו מהם מאכל מחמיא ומעורר תיאבון. המבחר גדול ואנחנו בטוחים כי יד הדמיון הטובה עליכם תייצר מתכונים משגעים.

חוץ מהעונג שבהשתתפות וביצירת המנות מחכים לכם גם פרסים.  15 פרסים!

חבר השופטים הבלתי תלוי של בייגלה יבחר מתוך כל המתכונים  15 מתכונאים שישתתפו בסדנת בישול בהנחיית יוסי אלעד, השף של מסעדת "מחנהיודה" הירושלמית. הסדנא תערך במתחם ספייסס בנאןת אפקה, וכל הזוכים יקבלו גם חבילת שי נפלאה ממוצרי יד מרדכי.

לאלבום התמונות מהסדנה האחרונה בספייסס עם יוסי אלעד


מוכנים?

סדנא יחודית שכולה ריבות, עסיס, פירות, שיק שק שוק ומצב רוח טוב עם השף יוסי אלעד המתוק-מתוק ממסעדת מחניודה הירושלמית.

הסדנא תיערך במתחם הסדנאות של "ספייסס" בנאות אפקה.

כל זוכה יקבל גם חבילת שי מיוחדת מתנת יד מרדכי. 

איך משתתפים?

יש לשלוח את המתכון עד ט"ו בשבט, יום רביעי 8/2/2012 בשעה 12:00 צהרים בבמייל ל  post@beygale.co.il

במייל שאתם שולחים חייב להיות: 

  • המתכון  יחד עם תצלום.

  • אישור כי המתכון הוא שלכם ושאתם בעלי זכויות היוצרים על הצילום.

  • רשות לפרסם את המתכון והצילום בכל ערוצי בייגלה ויד מרדכי.

  • שם מלא, כתובת וטלפון.

אפשר לשלוח עד 3 מתכונים לתחרות, אך רק אחד מהם יוכל לזכות בפרס.

התחרות פתוחה לכל חוץ מאשר לכותבי בייגלה, בני משפחותיהם, וחברי צוות השופטים. 

לטובת כולם אנחנו נפרסם כל מתכון מיד כשנקבל אותו באלבום מיוחד בדף שלנו בפייסבוק.

רשימת הזוכים בתחרות תפורסם ביום שישי 10/2/2012

עד כאן האותיות הקטנות ועכשיו, למטבח.

 

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה