מתכון סקסי לבננות בשלות: מאפינס שוקולד-בננה

 את אייל רווח אני מכירה שנים ארוכות, עוד מהימים בהם היה יחצ"ן חרוץ ומבריק שהבין לא רק ביחסי ציבור וביחסי אנוש, אלא גם באוכל טוב ובמקומות שווים.

לפני כמה ימים, בשלן הפלא הזה סוף כל סוף פתח בלוג. עד אז הוא הוציא  לי ולכל מי שחבר שלו בפייסבוק את העיניים עם כל מיני תמונות מגרות, של מאכלים ועוגות שהוא מקנדס במטבח הקטן שלו.

אז קודם כל מברוק, יש למה לצפות, ועכשיו כמה מילים של אייל ומתכון שיעשה לכם חשק לעוד.

אז מי אני בעצם?

בן 29. רווק. עובד בתחום האופנה הקימעונאית. אוכל בשביל להנות, לא בשביל לשבוע.

עוד כשהייתי קטן אמא שלי הבינה שיש לה עסק עם ילד בעייתי, שלא מוכן לאכול שניצל שלא טוגן בזה הרגע. וככה זה התחיל, אמא הייתה מכינה את השניצילים ואני הייתי מטגן בעצמי. עם הזמן, גם החלפתי את אמא בתפקיד הזה והיום היא זו שמתקשרת לבקש ממני מתכונים.

הלו"ז שלי די צפוף- עבודה עמוסה וחיי חברה פעילים במיוחד. ולמרות זאת, אני מצליח למצוא את הזמן המועט להיכנס למטבח ולבשל עם המון אהבה. לרוב זה בלחץ של זמנים ומהדברים שאני מוצא בבית. בלי יותר מידי סיבוכים.

ועכשיו, מה עושים עם בננות בשלות שלא רוצים לזרוק לפח? קבלו מתכון סקסי!

מאפינס שוקולד-בננה / אייל רווח

מצרכים (ל12 מאפינס):

  • 3 בננות בשלות
  • 125 מ"ל שמן צמחי (לא זית)
  • 2 ביצים
  • 100 גר' קמח לבן
  • 225 גר' סוכר חום
  • 3 כפות אבקת קקאו משובחת
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית קינמון
  • חופן שוקולד צ'יפ מריר (לא חובה)
  • תבנית שקעים או מנג'טים לאפייה או משהו בסגנון

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

מועכים את הבננות טוב טוב עם מזלג.

מעבירים למיקסר עם וו ערבוב (אפשר גם לערבב ידנית) ובמהירות בינונית מוסיפים את השמן, לאחר מכן את הביצים ובסוף את הסוכר.

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והקינמון. מנפים ומוסיפים לתערבות הרטובה תוך כדי ערבוב.

לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפ.

מעבירים לתבנית ויאללה לתנור ל-30 דק' או עד שנועצים שיפוד והוא יוצא יבש.

לקריאת הפוסט המקורי ולכל תמונות תהליך ההכנה, לחצו כאן.

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (2)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת כרמית:

    תודה על המתכון ובהצלחה בבלוג החדש.

  2. מאת נועה:

    עכשיו אצלי בתנור, אך לא היה לי שוקולד אז החלפתי בכמה כפות קקאו. מקווה שיצא כמו בתמונה….

השארת תגובה