סלט שעועית אדומה, כוסברה ודלורית צלויה בוינגרט משמש של טל לנדאו

סלט שעועית אדומה, כוסברה ודלורית צלויה בוינגרט משמש של טל לנדאו

המצרכים לסלט:

  • 2 כוסות שעועית אדומה שהושרתה ובושלה מראש.
  • 2 צרורות של כוסברה
  • דלורית
  • תפוז
  • לימון
  • כף חמאה
  • שמן זית
  • ריבת משמש
  • חרדל דיז'ון משובח
  • מלח גס (עדיף מלח ים אטלנטי).

להכנת הסלט:

1. להסיר את הקליפה והגרעינים מהדלורית ולחתוך לקוביות קטנות.

2. לערבב את קוביות הדלורית בתוך תבנית יחד עם כף חמאה ומיץ מחצי תפוז ולצלות בתנור שחומם ל-200   מעלות עד שקוביות הדלורית רכות ושחומות (כ-25 דקות).

3.  לקצוץ את הכוסברה היטב, ולערבב בקערה גדולה עם השעועית האדומה.

להכנת הרוטב:

בקערה קטנה נפרדת לערבב היטב מיץ מחצי לימון, מיץ מחצי תפוז, כף ריבת משמש, כף חרדל דיז'ון וחצי כוס שמן זית.

להרכבת הסלט:

לערבב את הסלט עם הרוטב ולבזוק מלח גס.

לסדר בצלחת הגשה.

לפזר מעל הסלט את קוביות הדלורית הצלויות.

כדאי להגיש עם גבינת ריקוטה טריה – זה משדרג את הסלט פלאים.

מי שלא אוהב דלורית – מוזמן להחליפה בבטטה.

בתיאבון ולבריאות!!

שיהיה שבוע טוב לכולנו

המליצו גם לחברים

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

השארת תגובה