עוגת טחינה שקדים ותמרים של סו-אלן

עוגת טחינה שקדים ותמרים של סו-אלן

חומרים:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • כף סולת
  • כוס רוויון/ מיץ תפוזים / חלב
  • כוס טחינה גולמית
  • 8 תמרים יבשים מגולענים וקצוצים
  • חצי כוס שקדים קצוצים
  • כפית גרידת תפוז, אם יש
  • סילאן לקישוט

וכך תעשו:

1.      הקציפו את הביצים עם הסוכר והוסיפו את החמאה המומסת באיטיות תוך כדי ערבול.

2.      הוסיפו את הטחינה והנוזלים (מיץ/ חלב/ ריוויון) והמשיכו לערבל.

3.      הוסיפו את הקמח והסולת והמשיכו לערבל.

4.      הוסיפו את התמרים הקצוצים והשקדים, ערבלו עוד קצת וזהו.

5.      שיפכו את הבלילה לתבנית עגולה משומנת (24) או לשתי תבניות אינגליש קייק.

6.      אפו בחום בינוני נמוך (160 מעלות) עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

7.      ניתן לזלף מעט סילאן מעל.

 

 

עוגת טחינה ותמרים

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (2)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת איילת:

    הכל נשמע בריא, חוץ מדבר אחד, קמח לבן, האם ניתן להכין עוגה זו עם קמח מלא?

    • מאת hana:

      הכנתי את אותה עוגה ,אבל ללוא טחינה ,אנסה את המתכון והןסיף טחינה ,נשמע מעניין וכמובן גם בריא.

השארת תגובה