קרם שניט רומני של ליאת גריסרו

מתכון מקורי שלמדתי מחמתי מרומניה

קרם שניט רומני של ליאת גריסרו

מצרכים:

לקרם:

  • 3 כפות מלאות קמח
  • 9 כפות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 3 ביצים

ודפי נפוליאון שקונים בסופר

  • 1 מרגרינה
  • 1 חלב בשקית

לקישוט:

  • אבקת סוכר

 

הכנה:

בסיר שמים קמח, סוכר וניל, ביצים, וסוכר רגיל מערבבים לאט ואז מוסיפים חלב ומערבבים ומניחים על הגז על אש בינונית נמוכה.

מערבבים על הזמן עד שנהיה כמו קרם סמיך מורידים מהגז ומוסיפים מרגרינה שלמה ומערבבים היטב עד שהמרגרינה נעלמת.

לקחת את העלים להניח עלה מעליו  את הקרם ולשים מעל את העלה השני לשים במקרר.

במידה ונזל לא להיבהל זה מתקשה ונעשה גובה.

רצוי את מה שנזל להחזיר לבפנים לפני שמניחים במקרר.

לקישוט לשים אבקת סוכר

 

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (2)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת לימור:

    למה מרגרינה? עדיף חמאה! כמו כן, אני גם רומניה ואנחנו לא משתמשים בכלל בחמאה מספיק עלים ועדיף עלים שמכינים לבדבבית מבצק עלים על בסיס חמאה וקרם פטסייר שעשוי כמו שצריך!

  2. מאת לימור:

    רציתי לדעת כמה חלב להוסיף לא כתבתם ובנווסך האם לתת לקרם להצטנן קודם למריחה

השארת תגובה