מאפה תאנים פיסטוק וגורגונזולה דולצ'ה של רחלי אורן

מאפה תאנים פיסטוק וגורגונזולה דולצ'ה – רחלי אורן

החומרים:

  • בצק עלים מעולה על בסיס חמאה בלבד,לא להתפשר על איכות
  • תאנים טריות כמספר המאפים הרצויים, אלו מאפים אישיים – תאנים כמספר ריבועי ,כ-5 או 6 ס"מ כל ריבוע, לקמח ולפזר סוכר דמררה

כל מאפה זקוק ל2 ריבועים, העליון,יש להעיזר בסכין ןליצור "איקס" במכרזו, לחבר את הריבוע עם האיקס לריבוע התחתון בעזרת ריבהת משמש מדוללת עם מעט מים

לאפות כ-5 דקות

במרכז כל ריבוע חצי אפוי יש להניח :

1 כפית חמאת-תאנים או ריבת תאנים, כפית אבקת פיסטוק, מעל המרקחת להעמיד תאנים

לשים במרכז התאנה החצויה ריבוע של 1.5 גורגנזולה דולצ'ה

ולמרוח בריבה המדוללת – לאפות 2 דקות נוספות, להוציא מהתנור. לפזר מעט אבקת פיסטוק מסוכרת

הרוטב:

להכין סירופ סוכר (½ כוס מים + ½ כוס סוכר+ 1 כפית דבש מעולה) והכניס ענץ אחד של רוזמרין טרי ולהוציא אחרי ֿ – להוסיף 2 עלים מרווה טריים קצוצים כשהנוזל מתחיל להיות צמיג יותר

להוסיף תוך כדיי הקצפה 1/2 כוס שמנת מתוקה ולהביא להסמכה נוספת,לא לתת לנוזל לגלוש או חלילה להישרף ! להמשיך להקציף כל עוד הנוזל מבעבע על כיריים

לערבב והניח מעט במקפיא לייצוב.

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה