משולשי פילו במילוי תפוחי עץ של משה בוטנסקי

משולשי פילו במילוי תפוחי עץ – משה בוטנסקי

 

  1. לקלוף תפוחי עץ לגלען,ולחתוך לקוביות
  2. להמיס חמאה במחבת להוסיף סוכר ואת תפוחי העץ
  3. למי שאוהב ניתן להוסיף קינמון וצימוקים
  4. לבשל עד שמתרכך ומקבל צבע חום שזוף.
  5. להמיס מעט קורנפלור במים קרים ולהוסיף לתערובת התפוחים ולבשל מעט עד אשר מסמיך.
  6. למרוח עלה פילו במאה,ללקפל לחצי +חמאה ושוב לחצי לצורת מלבן.
  7. להניח כף מלית בקצה ולקפל לצורת משולשים
  8. שוב למרוח בחמאה
  9. לאפות 180 מעלות כ 20 דקות

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה