סופגניות אפויות בתנור של לבנה רייזר

 

הסופגניות האפויות של לבנה רייזר

מצרכים:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1ביצה
  • 1 כפיות תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • 50 גר' חמאה מומסת
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפייה

לציפוי:

  • 6 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף מים רותחים
  • ציפוי שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מומס
  • 2 כפות חלב מרוכז
  • 10 גרם חמאה

לקישוט:

  • סוכריות צבעוניות לקישוט
  • פירורי שוקולד לקישוט
  • ½ כוס סוכר
  • 1  כפית קינמון

ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו מערבבים ביצה, חמאה מומסת, סוכר, וסוכר וניל ותמצית וניל.
  2. מוסיפים חלב ומערבבים, תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח מנופה ואבקת אפיה.
  3. מעבדים עד כבלת מרקם בצק דביק.
  4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעברים למקרר למנוחה של 30 דקות.
  5. על משטח מקומח מעברים את הבצק מפזרים מעל קמח
  6. להכנת סופגניות עם חור מרדדים עם מארוך לעובי של ס"מ אם הבצק ואם דביק מידי מוסיפים קמח, קורצים בעגול גדול ובתוכו עגול קטן.
  7. לסופגניות עגולות קורצים עגול גדול.
  8. להכנה בכוסיות שקעים מסיליקון לרסס שמן ולקמח ואז לשים כף בכל שקע בעזרת כף.
  9. לתת לנוח 30 דקות במקרר לפני האפייה.
  10. מחממים תנור אפייה לחום 200 צ. מעלות.
  11. אפייה של למגש 20 דקות להוציא ולקרר לפני שמקשטים.
  12. ניתן לטגן בשמן עמוק, להוציא לנייר סופג.
  13. טובלים צד אחד בציפוי, ומקשטים בסוכריות.

מכינים ציפוי :

מערבבים אבקת סוכר תמצית וניל ומים רותחים מערבבים עד קבלת מרקם נוזלי רצוי.
לשוקולד קוצצים שוקולד עם חמאה וחלב מרוכז ומחממים 20 שניות במיקרוגל ומערבבים למרקם חלק.
סוכר גס רגיל וקינמון מערבבים ביחד בצלחת
מתחילים קודם, טובלים בנוזל הסוכר או השוקולד ואחרי זה בסוכריות או בסוכר וקינמון.

חג חנוכה שמח !

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה