מיני סופגניות יווניות של לבנה רייזר

הסופגניות היווניות של לבנה רייזר

מצרכים :

  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1+1/4 כוסות מים פושרים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כפית גרדת קליפת תפוז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1/3 כוס דבש
  • 4 כוסות קמח
  • שמן לטיגון עמוק

סירופ:

  • 1 כוס דבש
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1+1/2 כפיות קינמון
  • 1 כף ברנדי
  • 1 כפית גרדת קליפת תפוז

ההכנה:

  1. • לערבב את השמרים ב-1/4 כוס מים חמימים ולתת לנוח כ- 10 דקות שיווצר קצף.
  2. • לערבב כוס מים חמימים עם כף שמן, 1/3 כוס דבש ולהוסיף את גרדת תפוז.
  3. • לנפות את קמח לתוך מיקסר לצקת את השמרים ואת המים עם השמן.
  4. • להוסיף את הביצה והמלח, לערבב טוב (מרקם הבצק קצת דליל ודביק).
  5. • לכסות בניילון ועלו מגבת מטבח לתת לתפיחה של שעה במקום חמים.
  6. • לחממם שמן בסיר לטיגון עמוק.
  7. • להכין בכף כדורים ולטגן לצבע זהב ולהוציא בכף מחוררת לצלחת עם נייר מטבח סופג.
  8. • להכין את הסירופ מדבש ומיץ תפוזים טרי בסיר קטן עד שיהיה סמיך ודביק.
  9. • להכניס את הכדורים לסירופ לספוג את הדבש ולהגיש בצלוחית אישית לכל סועד.

הערה:

אפשר להכין מראש את הסופגניות ולפני ההגשה לחמם את הסירופ במיקרוגל, לטבול בסירופ החם ולהגיש .

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אורטל:

    יש לכתוב *שייווצר קצף (אם לדייק: עד שייווצר קצף)

השארת תגובה