טארט קרם בצל של רחל אורן

רחלי אורן, אחת הבשלניות והמתכונאיות המצטיינות שהכרנו, שלחה לנו את המתכון המהמם הזה. ספרו לנו איך יצא לכם.

טארט קרם בצל – רחל אורן

בצק לטארט:

• 1 כוס קמח רגיל

• 1 כוס קמח מלא אורגני מיוחד לאפייה

• 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

• 1 ביצה

• מעט מלח

• 1 כפית פלקס סיד טחונים*

• 1 כפית צ׳יאה סיד טחונים*

• 1 כף מים קרים מאוד

הכנה:

1. לעבד את הקמח ושאר החומרים היבשים, להוסיף חמאה ולעבד בפולסים עד לפירורים.

2. להוסיף ביצה ומים – לעבד שוב מעט ביותר בכמה פולסים בודדים

3. לאחד את התערובת לבצק ולקרר מעט.

4. להוציא מהמקרר (אחרי כ- רבע שעה)

5. לשטח בתבנית טארט משומנת.

6. לקרר כשעה או להקפיא לרבע שעה.

מלית:

• 1/2 כוס גבינת שמנת

• 2 ביצים

• ½ כוס שמנת מתוקה

• 2 כוסות בצל מקורמל שטוגן ב-2 כפות שמן זית ו-1 כף חמאה + 1 כף סוכר חום

• פלפל ומלח

לשטח את התערובת בתבנית טארט פריקה או בתבניות אישיות – אני הגשתי עם סלט צנוניות ונבטוטים

בתאבון.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה