מקום של בשר – מקום של בשר טוב מאד!

אנטרקוט

פריים ריב בנווה צדק.

בזמן האחרון עובר צל עצוב בפנים המאירים של דודי, בדרך כלל לצל הזה מתלווה המשפט הקצר "עוד מעט הוא נוסע". יואל שלו נוסע לאמריקה. פעם אמריקה היתה מקום רחוק נורא, כזה שחוסכים עבורו כסף כל החיים ואם צריך שוברים חסכונות ונוסעים אליו באוניה גדולה ולבנה, עם חלונות קטנים. האוניה בקושי מגיעה לשם כי היא כורעת תחת משא החלומות.

סבתא ליליאן שלי שלחה את סבח ואת ג'מיל לאמריקה. את סבח היא שלחה כדי שלא יסתובב לה בין הרגליים ואת ג'מיל כי היה לו פוטנציאל להיות מלומד. שנים אחר כך סבח מת בחוסר כל בדירה מעופשת בברוקלין אחרי שהימר על הכל. מצאתי תמונות עצובות שלו, בלי שיניים, בכרטיסי הפייסבוק של הילדים שלו, שעל הנייר הם בני הדודים שלי, אבל בחיים הם סתם אנשים שאני מציצה להם בגניבה לתמונות, מחפשת נקודות חיבור ולא ממש מוצאת.

ג'מיל הפך להיות דוקטור עשיר עם רשת מרפאות מפורסמת, אבל אבא שלי אומר שלמרות שהוא יכול לעשן שטרות של מאה דולר ולהצית אותם אחד בשני ולהזמין איזו נערת ליווי שבא לו, כמה שבא לו ומתי שבא לו, הוא תמיד יהיה עני, כי נפשו פצועה וגם כי סבתא ליליאן לא השתגעה עליו, למרות שהוא היה ילד מוצלח עם מלא פוטנציאל. גם לתמונות של הילדים שלו אני מציצה כשמשעמם לי ושם אני מוצאת שלא רק אני נדפקתי עם מרפקים מצחיקים ושגם בת הדוד שלי זכתה בהם ושיש לה חיוך מקיר לקיר, כמו של כולנו. וזהו.

אז אמריקה בשבילי היא בעצם משהו נורא רחוק ואולי ילדותי. היא בעיקר סבתא ליליאן שבעין אחת בוכה ובעין אחרת אומרת "ברוך שפטרנו מעונשם של אלה".

דודי אוהב את יואל מאד וכשהוא מדבר עליו החזה שלו מתנפח. הוא הכי אוהב לדבר על כמה שיואל מוכשר, זה מאיר את העיניים היפות שלו באור מיוחד כזה, אור שיכול לשלוח כל ילד לירח או לכוכב שעדיין לא גילו, שיגלה אותו בעצמו ויכתוב עליו את השם שלו באותיות של קידוש לבנה, כמו ברוך ג'מילי.

האור הזה הוא רשת הבטחון הטובה והחזקה ביותר שהורה יכול לתת לילד שלו, כי לא חשוב איזו טעות יואל, גוזל הדינוזאור, יעשה, תמיד אבא יחכה לו שם, עם חיוך הירח והאור הזה, המיוחד בעיניים. זו רשת בטחון שגורמת לך לא לפחד ליפול או לטעות. רשת שגורמת לך בעיקר לעשות, כי מי שלא עושה, לא טועה.

"אבא, היום אתה בעצם לא יכול לעזוב" יואל מרגיע את דודי. זה נכון, הוידאו בסקייפ, פייסבוק והטלפון מקצרים זמן ומרחק, אבל כנראה שאין שום תחליף לחיבוק, לריח וליד על הכתף. לפני שיואל מפליג לחיים שלו דודי מנסה לאסוף כמה שיותר "רגעי יואל" ולטעון את עצמו באנרגיה ובזכרונות שיעזרו לו ברגעים שהוא יתגעגע נורא.

במסגרת "רגעי יואל" הלכנו בשבוע שעבר ל"מקום של בשר" בנווה צדק. הבן אדם נוסע לכרי הסטייק הנצחיים של פיטר לוגר ואין נ.צ יותר ראוי לפרידה מאשר מעל צלע עסיסית אצל ניני.

גילוי נאות – את ניני מ"מקום של בשר" אנחנו מכירים ואוהבים. הוא חבר ואנחנו אוהבים אותו ואת מה שהוא עושה לפרות שנקלעו למקררים האימתניים שלו. אם כבר למות אז רק ככה, מיושנת היטב, צלויה ומדממת במידה הנכונה.

מקום של בשר

לאחר שלושה שבועות במקרר היישון, ניני בוחר לנו נתח פורטרהאוס.

בזמן האחרון היינו בכמה מסעדות שאכזבו אותנו ושלא בא לנו לבזבז עליהן זמן מסך ומקלדת. רצינו ללכת למקום שיעשה לנו טוב, מבלי לטעות. וכשאנחנו רוצים לדעת מה נקבל, אנחנו הולכים לניני שאצלו הקונספט מאד פשוט. הוא לא מנסה להמציא את הגלגל מחדש, ואצלו לא תמצאו שום עגבניות מסוחררות או ענבי חברון מוקפצים ברוח הזמן המנשבת ושום תיאורים על עגל שאיבד את אמא שלו בתפריט.

בתפריט של "נווה צדק – מקום של בשר" הכל פשוט פשוט ומובן גם לתלמיד הקבצה ג' בעברית שמתקשה בהבנת הנקרא. שם לא ממציאים שום דבר ואין להם שום יומרות כאלה, פשוט הולכים על בטוח. הם מגישים קלאסיקות מחומרי גלם משובחים והם יודעים מה הם עושים. הזמנו את מה שאנחנו מזמינים תמיד וקיבלנו את מה שהזמנו כמו תמיד, פשוט, מדוייק וטוב.

אנטרקוט פורטרהאוס

הנתחים שעברו את הסלקציה: פורטרהאוס נשען על פריים ריב.

למרות שעת הצהריים שמזמינה עסקיות במחירים מוזלים, לנו התאים יותר "פרי סטייל" בלי הגבלות. פתחנו במבחר מנות ראשונות שהגיעו בלוויית לחם עם קרום מתפצח וזיתים בשמן זית ושיני שום מטמטמות.

על השולחן הונח סלט ספרדי שופע כל טוב שאנחנו אף פעם לא מוותרים עליו. צלחת מלאה בעגבניות, שעועית ענקית, בצל סגול, פטרוזיליה וצ'ילי. מרענן ולגמרי מנצח, לא רק במונדיאל.

קרפצ'יו טעים, דקיק וטרי שהגיע עם פרמז'ן ונקודות בלסמי. ראינו את הקסם ושכחנו את הנימוסים הטובים שלנו, הקרפצ'יו התאדה ברגע שנחת על השולחן. אותו דבר קרה גם לגרבלקס שנכבש בסוכר ומלח והוגש עם ביצה מגוררת, שמנת וחזרת. את הדג חיסלנו בשניות, את הביצה לא. איכשהו היא לא התחברה לנו, למרות שהתאימה להגשה והיתה חתיכית לגמרי. הדג היה טעים טעים ומאד עדין.

מקום של בשר קרפצ'יו

לפי כיוון השעון: גרבדלקס, קרפצ'יו וסלט ספרדי.

אחרי שהרגענו את קיבתנו ההומה הגיע הזמן לעיקריות.

הלכנו על פורטר האוס של קילו מאה ואנטריקוט עם עצם (פריים ריב) במשקל קילו. סולידי. צנוע ולא מופרז בכלל. הבשרים היו מושלמים. עסיסיים, מלאי טעם, צלויים במידה הנכונה. הם נטעמו כמו שיר ישן של סינטרה, קלאסיים ומשמחים לבב אנוש.

פורטרהאוס

פורטרהאוס מושלם: למעלה סינטה, למטה פילה.

מקום של בשר

פריים ריב: אנטרקוט על עצם במשקל של קילו.

כדי שהחיות המסכנות לא יחושו לבד בדרכן האחרונה, החלטנו ללוות אותן עם מזון מן הצומח, כזה מבית אמא. להקת הליווי כללה את מגדל טבעות הבצל שתמיד נראה שאי אפשר לגמור אותו, אבל כשמתחילים אי אפשר להפסיק. כל טבעת, שייבה ועם כל אחת מהן היינו מוכנים להתחתן ולהשבע לה אמונים לנצח.

טבעות בצל

מגדל

תרד בשמנת, שחוסל למרות שאני ממש לא עזרתי לו להתחסל. הבנים אמרו שהוא מצוין, אני אלרגית לתרד, כי הוא תמיד נראה לי בריא מדי, גם כשהוא טובל בשמנת ובא עם אזהרות מפורשות ממשרד הבריאות.

צ'יפס מהזן הדקיק והקריספי. טעים, אין מה לדבר, רק שאני מאסכולת הצ'יפסים העבים שמטוגנים פעמים.

גרטן תפוחי אדמה שהוא ידיד ותיק ואהוב, אליו אנחנו חוזרים בכל פעם שאנחנו פוקדים את "מקום של בשר" והוא תמיד בא לנו טוב. שמנתי, שחום ועם כיסוי גבינה נדיב.

מקום של בשר

תרד מוקרם, הגברים אהבו ושאבו.

והיה שם גם ראש חסה אייסברג ברוטב גבינה כחולה מקושט באגוזים מסוכרים, כדי שלא יהיה בריא מדי. זו מנה רעננה וחמודה שכמעט לא נגענו בה כי היינו עסוקים בריפוד הקיבה בדברים הלא בריאים.

מקום של בשר

יפה, נראה גם טעים, אבל למי היה זמן בשבילו?

היינו שלושה והתאמצנו כפי יכולתנו שרוחצי הכלים במטבח יעשו כמה שפחות עבודה. למרות שהשתדלנו ובאומץ חצינו את קצה גבול היכולת, נשברנו בסוף והחזרנו זנבות של פורטר האוס, טיפונת אנטריקוט וראש חסה אחד, קרנצ'י טרי ובריא מדי.

בעודנו מנופפים בצער לראש הירקרק והמטולל, בחרנו קינוח. לא נחזור על בדיחת הקיבה הנפרדת לקינוחים. עליתם עלינו, אנחנו חזירים ולקינוח תמיד יש לנו מקום.

הלכנו על "עוגת שחר". עוגת ביסקוויטים שנועדה לישורים. גבינה, שמנת, שוקולד, קרם וניל. קלאסיקה בטעם ילדות כמו קישקשתא, רגע ודודלי וטלאפלא.

מקום של בשר

מתוק מומלץ: עוגת הבסקוויטים של שחר.

שילמנו 750 ש"ח בשמחה, כולל יין ולימונדה. חיבקנו את ניני והבטחנו לעצמנו שעוד נחזור, גם אם בהרכב חסר, במיוחד כשיואל יעלה איזה סטטוס מגרה ומעצבן על איזו ארוחת שחיתות אצל פיטר לוגר. נתנחם אצל הפרות של ניני, מה כבר יש לנו לעשות?

"מקום של בשר" בנווה צדק הוא מקום שדומה לנעל בית ישנה. אתה תמיד שמח לחזור אליה אחרי התרוצצות על עקבים מפונפנים ותמיד תמיד מופתע ממגעה הטוב והחם. מומלץ בחום!

נווה צדק – מקום של בשר

שבזי 64 ת"א

03-5104020

ביקור 2

ביקור 3

ביקור 4

ביקור 5

ביקור 6

.

.

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הטבות ומבצעים
הכניסו את כתובת המייל בבקשה:

.

קטגוריות:: אוכלים בחוץמסעדותנעמה פלדתל אביב

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (27)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת שמעון:

    אני מקווה שאתם עוברים בדיקות תקופתיות קפדניות כי אתם לא מפסיקים לאכול….
    שתי שאלות:
    כמה עולה עיסקית? האם המקום מתאים לאירועים פרטיים?

  2. [...] This post was mentioned on Twitter by David Dudi Califa, בייגלה. בייגלה said: Nini Noff ארוחת צהריים ממש לא עסקית לקרניבור המצוי http://fb.me/vFcTeDI7 [...]

  3. מאת אלפי (שם בדוי. הסיפור אמיתי):

    ואנחנו היינו שם לא מזמן. באנו באמת רעבים לדבר האמיתי ולכן וויתרנו על המנות הראשונות. הזמנו קילו אנטרקוט על העצם, לזוג זה אמור להספיק. גם לנו יש גילוי נאות: אותנו לא מכירים שם וגם כנראה שהבינו שלא ידפקו עלינו קופה עם מנות ראשונות (כי הלכנו ישר על הבשר) אז בחרו לנו את הנתחים הכי גרועים. כי קיבלנו הרבה עצם, הרבה שומן וכמה גרמים של בשר. כששאלו אותנו את השאלה הסטנדרטית "הכל בסדר?" אמרנו למלצרית שאנחנו יוצאים רעבים עם מחיר מופרז. אז היא אמרה "ברור, לא הזמנתם ראשונות" ואז הבנו הכל. זו אחת הפעמים המעטות שהלכנו לחפש פלאפל טוב אחרי כזה חשבון מופרז לקילו שומן מגוייד. לא נחזור לשם לעולם ולא נמליץ לאף אחד. חבל שהבלוג הנפלא שלכם הפך לפירסומון עבור מכרים. מה קרה? מקום של בשר בקשיים כל כך גדולים? לא מתאים לדודי.

    את האמת יש לציין, השרות מעולה וצוות המלצריות ממש חייכני ויעיל וזה מזכיר לי איזושהי בדיחה ישנה וחבוטה שלא מתאימה לכאן על איזה בורדל ביום השקתו ("בנות עדיין אין לנו, אבל איך השרות?"). עכשיו נראה אם יש לכם אומץ להשאיר את התגובה הזו.

    • מאת ניני:

      שלום אלפי !
      הייתי שמח לדעת ממך יותר פרטים בכדי ללמוד מהמקרה שמי ניני כמו שאתה מבין אני השף והבעלים של המסעדה עם תוכל ליצור איתי קשר אשמח אני רוב שעות היום במסעדה
      אומנם לפי סיפורך האמיתי אכלתם סטייק של קילו לשניים אומנם אמור להספיק אבל הכל תלוי באנשים כי מקילו נשאר נטו בשר 850 גרם בערך ועם מורידים את השומן אז וודאי שמאבדים עוד משקל ואולי לכן מי שלא אוכל שומן עדיף הפורטרט או טיבון שאין הרבה שומן בכל מקרה יכול להיות שלא הסבירו לכם נכון ואשמח ללמוד מהמקרה
      תודה ניני נוף

      • מאת אלפי (שם בדוי. הסיפור אמיתי):

        שלום ניני,

        על זה שלמרות שהזמנתי מקום בטלפון כמה שעות מראש אבל ניסו להושיב אותנו בשולחן הכי דפוק שיש במסעדה (כן, השולחן הזה לזוג שם בסוף מימין במעבר ליד מקרר היינות והדלת לשירותים), על זה דילגתי. כבר העדפנו לשבת בחוץ אבל לא היה שולחן פנוי. דילגתי גם על העובדה שהנתח שקיבלנו לא היה צלוי בצורה אחידה. מדיום זה לא רבע רייר, רבע מדיום, רבע וול-דן ורבע לא מוגדר. זה לא לפי ממוצע אריתמטי. לא יודעים לצלות נתח של קילו? אל תציעו נתח כזה או אולי תחצו לשניים לפני הצלייה. מה שמציל את המסעדה שלך זו לא האוכל אלא רמת שירות שבאמת לא ראינו באף מסעדה בעולם.
        נ.ב

        גם הקינוחים היו טובים מאד. אבל כשהזמנתי מקום חשבתי שאני מגיע ל"מקום של בשר" ושאתם עושים בשר יותר טוב ממה שאני מוציא על הגריל הפרטי שלי. נו, נקודת אור אחת וחצי (השרות והקינוחים) גם זה משהו בימנו. בהצלחה

        • מאת Ronit Gidron:

          Wha you are doing here. Alfi. or whaever your name is is low and mean. No only ha you don' respec he chef' ime and effor o undersand your complain and maybe find a way o compensae you, you keep on hrowing dir while hiding behind a bogus name. I'd hae o be wih a man (?) like you. If you really waned a consrucive solution, you'd use your real name, stck a good email address and hope for the best. But no, being a coward that you are, you prefer to hide

        • מאת רתם:

          אז גם אני לא מכירה את הבעלים אבל אני נהניתי מאוד במסעדה וממליצה עליה בלי סוף לכל מי שאני מכירה גם חצי שנה אחרי שהייתי שם.

          ניני היקר,
          אני לא רואה סיבה להתייחס לאף לקוח (ווואלה לפעמים צריך להגיד אז מה אם הוא לקוח) שמשתמש במשפט "כנראה שהבינו שלא ידפקו עלינו קופה עם מנות ראשונות".
          לא ברור איך לקוחות כאלה מגיעים בכלל למסעדות על רמה.
          לא רוצים שומן אל תזמינו אנטריקוט.
          גם אם התלונה שלך מוצדקת התגובה שלך לניסיון של בעלי המסעדה להבין מה הייתה הבעיה היא פשוט עלובה ותת רמה.
          יש אנשים שלא באים להנות מהאוכל – הם באים לעשות את המוות ועוד מרשים לעצמם להשאיר תגובות.

    • מאת טל:

      "אלפי" אני טל, שם לא בדוי, ראשית על האטגריטי של דודי ונעמה אין ויכוח, בניגוד אלייך הם מבינים באוכל, ישרים, אמיתיים וממלצים רק על דברים שהם באמת אוהבים וגם השמות שלהם לא בדויים. לגבי המסעדה, גם אני לא מכירה את ניני, הייתי שמחה להכיר את האדם שעומד מאחורי המסעדה המדהימה הזאת. הייתי שם המון פעמים, התפריט פשוט ולא מתחכם, האוכל מעולה, מעולה. גם השירות וגם הקינוחים. המלצות היין של המלצרים תמיד מושלמות, אין הרבה מקומות כאלה בארץ.אתה לעומת זאת נשמע מאוד מתוסכל, מהחיים. גם אם היה לך ניסיון לא טוב עם המסעדה, בנאדם, ניני פונה אלייך מנסה להבין, לעזור, אולי להשתפר (והוא לא צריך), ואתה בשלך ממשיך לטנף לנו פה את הסביבה….חבל

  4. מאת roni a:

    אכלתי שם כמה פעמים
    מקום יציב עם תודעת שירות גבוהה ואוכל טוב
    במשפחה שלנו אוהבים לאכול שם בערבים בעיקר
    אז יש בכל נוה צדק אווירה אחרת
    תודה על הדיווח

  5. מאת סתיו אדם:

    אוקי…לאלמוג יש יום הולדת בקרוב ….אנחנו שם , הינו בעבר אבל עכישו בא לי שוב

  6. מאת sharon:

    כמו שכתבתם מקום של בשר טוב!!!
    רק לא זול…. אבל בשר וזול זה אוקסימורון……

  7. מאת betty malul:

    גם הבת שלי נסעה לחו"ל ונתתי לה את ברכת הדרך למרות הכאב…..
    לצעירים צפוף במדינה שלנו ויש תחומים שקשה להתפח בהם. אז הרבה הצלחה לילד שנוסע ושיהנה.
    אני צמחונית ובעלי קרניבור אז זה מקום שלא נוכל ללכת אליו יחד…..

  8. מאת איילת:

    איך בא לי..:)

  9. מאת רננות:

    קצת עצוב לי בשביל דודי שבטח כבר מתגעגע
    מבינה אותו מאד מאד מבינה מהם " רגעי יואל " שהוא אוסף ….
    יודעת שתהיי איתו נעמה לתמוך !
    וכן זה נכון שהיום יותר קל בעידן הסקייפ וכל הטכנולוגיה
    אבל לא ממש קל …..
    הארוחה נשמעת נהדרת – שולחת לכם הרבה חיזוקים

  10. מאת bigjack:

    ועכשיו בדיוק אני רעב.

  11. מאת עירית:

    כשנזדמן לת"א בפעם הבאה נזכור את ההמלצה שלך.

  12. מאת שאולי:

    מר אלפי הבדוי!
    לא רק שמך בדוי אלא גם סיפורך ״הכואב״
    אני אספר את סיפורי האמיתי.
    מהיום הראשון שאני הלכתי למסעדת מקום של בשר
    התאהבתי במקום!
    הדבר הראשון הוא הסטייקים המצוינים
    הדבר השני הוא האווירה הנהדרת במסעדה
    הדבר השלישי הוא השירות המאוד אדיב וחייכני
    וכמובן לא אשכח את הקינוחים הנהדרים.
    אני לא מבין מדוע מר ניני הנכבד לא מציין את היותו קונדיטור בחסד מפני שלפי הבנתי הוא זה שעושה את הקינוחים במקום!
    זו דעתי האישית אבל…
    יעידו כל חברי ולקוחותי (כן פגישות עסקיות אני עושה גם שם) שהמקום הזה הוא אחד הטובים אם לא הטוב ביותר בארץ.
    אני ממליץ בחום על מקום של בשר וגם כל מכרי שעברו שם.
    שאפו ניני
    ואל תתיחס לספאמרים שמנסים להרוס בכוונה מפני שהמסעדות שלהם לא מצליחות כמו שלך.

  13. מאת gils33:

    בסופו של דבר המסעדה היא לא הדבר האמיתי.הדבר האמיתי זה שדודי נפרד מהבן שלו שנוסע לחו"ל וזה בעסה,לגבי המסעדה,אכלתי שם והיא מצויינת,אמנם יקרה אך מצויינת.

  14. מאת יושנף:

    אלפי יש לי רעיון מצוין בשבילך רוצה לקבל גם בשר טוב גם שרות מעולה וגם מחיר מצויין
    פשוט לך למקדונלד כנראה שזה מה שמתאים למבין בבשר גדול שכמוך
    רד מזה חמודי לפי הסגנון שלך רואים שאתה מונע ממניעים של קנאה וסוגים נוספים של רוע
    החברה ממקום של בשר המשיכו בדרך המדהימה שלכם אתם באמת הכי טובים שיש עלו והצליחו

  15. מאת נדב פרץ:

    אלפי. אני מקווה שאתה חי בתחושה של קונספירציה שישנם מסעדנים בתל אביב שמנסים "לעשות עליך קופה ולדחוף לך מנות ראשונות " .לא אכלתי במקום של בשר ואני בטוח שבבית כולנו עושים את הבשר הטוב ביותר בעולם וביקום כולו. ציינת את השרות! השרות מצויין אמרת? סיבה אדירה ללכת למקום. מנסיוני המועט בהחלט במסעדות הארץ והעולם השרות מעיד על המטבח ועל רמתו ועל המסעדה עצמה. ולגבי עניין החברות ואני אומר לך את זה חד וחלק מהיכן שאני רואה את זה : מסעדן שמבשל חרא ונותן יחס גרוע ומבקש תשלום לא יכול להיות חבר שלי. אני לא חבר של שרלטנים וגם לא כותב עליהם ומהכרותי הצנועה עם דודי כליפא ("לא מתאים לך") גם דודי הוא אדם שפיו ,לסתותיו וליבו שוים גם במחיר חברות וגם במקרים שאני ואחרים חולקים עליו . את היושרה הבסיסית אף אדם לא ייקח מבייגלה ומדודי. כנראה זו הסיבה שאני כותב כאן מדי פעם. על כל עשרים ארוחות גרועות שאנחנו אוכלים אנחנו אוכלים גם אחת מצויינת ועליה אנחנו כותבים.

  16. מאת נדב פרץ:

    אני רואה את סלט הקיסר ,הסלט הספרדי וטבעות הבצל ומתפעל. זה מקום שבלב שקט הייתי לוקח בת זוג צמחונית מבלי שזו תרגיש כסרח עודף באורגיה בשרית. גם לצמחונים במסעדת בשר יש זכות קיום מסתבר וזה נראה לא כמו תוספת קטנה ליד הבשר אלא חלק אינטגרלי מהארוחה. גם התרד המוקרם נראה נפלא.

  17. מאת עירית:

    מודה – לא יכולה להביט אפילו על בשר חי, אז רק קראתי את הפוסט הנפלא שלך נעמה, ודילגתי על כל השאר..

  18. מאת gili dei:

    אני יכולה לספר שמאז שאכלנו את הסטייק במקום של בשר, קשה לי לאכול סטייקים במקום אחר…גם אותי המנות הראשונות פחות עניינו, אם כי נתח הקצבים עשה עבודה מצויינת בלספר לנו על העתיד לבוא, הוזמנו 2 סטייקים במשקל 450 ג', שהיו עסיסיים לאורך כל הדרך עד הביס האחרון, והחליקו לי בגרון כמו סקי עם בקבוק פלסטיק שטוח.
    מחכים בקוצר רוח להגיע לשם שוב מהחצי השני של כדור הארץ (באר-שבע)

  19. מאת שלי:

    למרות שאני קוראת בשקיקה את כל הכתבות וההמלצות שלכם מעולם לא הגבתי אבל הפעם זה עבר כל גבול!!!!
    לא יכולתי להישאר אדישה להכפשות של אותו כותב פשוט הבל הבלים מקום של בשר הוא המקום של הבשר!!!!
    אני חייבת להתוודות קיבלנו המלצות חמות על המקום מחבר שלא הפסיק להלל ולשבח את המקום אז הלכנו ואך לומר המקום השאיר לנו טעם של עוד… שבאותו החודש כל שבוע פקדנו את המקום ובכל פעם מחדש היה פשוט מעולה!!! ומאז שום מקום אחר ( ויסלחו לי כל שאר מסעדות הבשר) לא משתווה לטעם ולאיכות הבשר במקום
    ואני לא אגזים ואומר שהמקום ברמה בינלאומית!!!

  20. מאת אלי סקס:

    מקום אדיר, נחזור שוב ושוב !!!

  21. מאת ענבל:

    התכוונתי להשאיר תגובה רק על המקום והכתבה אבל אני אתחיל בלהגיד לכם לרדת מה"אלפי", אם הייתה לו חוויה רעה אז יכול להיות שגם במקום מעולה יש נתח/ערב רע, אף אחד לא מושלם ואף אחד לא ראוי שיערפו לו את הראש כי הוא אומר את דעתו.
    ועכשיו, דבר ראשון אחלה כתבה, דבר שני מהראשונות אני רוצה להמליץ בחום על הלבבות הארטישוק (הכי טוב שאכלתי) ועל הקלאמרי שעשויים פשוט ועדיין פתיחה מעולה לטעמי. מעבר לזה, אני אוכלת ה ר ב ה בחוץ ואני לא מכירה מקום עם בשר יותר טוב, פשוט ככה. מעולה, כול ביס תענוג. לא משנה אם זה הפורטר, הפילה או שיש לי ערב של מזל ויש במיוחים את ה 300 נתח קצבים. ולאוהבי השוקולד.. המוס.. המוס שוקולד המדהים.. אמנם אני אוכלת אותו בלי רוטב תפוזים (מעולם לא הבנתי למה דוחפים לי פירות וירקות לשוקולד בדיוק כמו שלא אתן שיעשו לי את זה לבשר) אבל הוא פשוט מוס מעולה ובכללי בין 3 הקינוחים הטובים באזור המרכז בעיניי (אני לא סוגרת ארוחה בלי משהו משוקולד).
    אני שם לפחות פעמיים בשנה כבר כמה שנים ואם הייתי זוכה בלוטו הייתי מגיעה גם פעמיים בשבוע :) תודה על האוכל נוני – עושה אותי מאושרת :)

השארת תגובה